Συγχαρητήρια και από την Ένωση Ξενοδόχων

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον Ιβάν Σαββίδη τόσο για την κατάκτηση του Κυπέλλου όσο και για τις επενδύσεις του στον χώρο των ξενοδοχείων έστειλε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης και πρώην μέλος διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ανδρέας Μανδρίνος.

Αναλυτικά η επιστολή του:

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, Με την παρούσα επιστολή, επιθυμούμε να σας εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας από τον ΠΑΟΚ αλλά και για τη δικαίωση σας με την ανάδειξη της ομάδας ως την κορυφαία στη φετινή σαιζόν στην Ελλάδα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Επιθυμούμε επίσης να καταθέσουμε προς το πρόσωπο σας, τον αμέριστο σεβασμό μας για τις επενδυτικές πρωτοβουλίες σας και την προσπάθεια για την ανάπτυξη του τόπου μας, ο οποίος διαθέτει γερασμένες και ασυντήρητες υποδομές, σε σχέση με αυτές του λεκανοπεδίου, που έχουν αντίκτυπο στην καθημερινότητα των πολιτών. Οι επενδύσεις σας συμβάλουν και στον τομέα του τουρισμού, ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά τον πήχη της ανταγωνιστικότητας της Θεσσαλονίκης.

Η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, ως κινητήριος μοχλός της τουριστικής ανάπτυξης της πόλης μας και έχοντας αναλάβει την υλοποίηση του στρατηγικού πλάνου μάρκετινγκ του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, για την προβολή του προορισμού, έχει τη δυνατότητα και τη γνώση να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την αναγνωρισιμότητα που μπορεί να προσφέρει στη Θεσσαλονίκη, η συμμετοχή της ομάδας στο “Champions League”.

Μια συμμετοχή που της στερείται συστηματικά τα τελευταία χρόνια με πρωτότυπους και ευρηματικούς τρόπους που επινοείται το κατεστημένο.

Μετά τιμής

Ανδρέας Μανδρίνος

Πρόεδρος Ε.Ξ.Θ