“Συμφωνία ΠΑΟΚ – Stoiximan και για Νέα Τούμπα “

Δείτε όσα δήλωσαν στην συνέντευξη τύπου της παρουσίασης της συνέχειας της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με την Stoiximan.

Αναλυτικά :

Παναγιώτης Αρωνιάδης:

 

«Χαιρόμαστε που συνεργαζόμαστε με ανθρώπουςπου έχουν τις ίδιες σκέψεις στο ποδόσφαιρο με εμάς».

 

Μάκης Γκαγκάτσης:

 

«Ανανεώνουμε την ήδη πετυχημένη συνεργασία μας. Καταλάβαμε πως έχουμε τις ίδιες σκέψεις και αυτό φάνηκε πρόσφατα από κάποιες βραβεύσεις. Είμαστε περήφανοι που έχουμε στην φανέλα μας το σήμα της stoiximan.

 

Ο κύριος Σαββίδης είναι ευαισθητοποιημένος με τις κοινωνικές δράσεις και με τους μικρούς ήρωες που βοηθάει η stoiximan.

 

Είμαστε στεναχωρημένοι για τους παίκτες της Στοίχιμαν που έπαιξαν τον ΠΑΟΚ να χάσει στα τελευταία 45 παιχνίδια και θα θέλαμε να προτείνουμε στην εταιρεία να σταματήσουν να δίνουν το συγκεκριμένο σημείο».

 

Αμπέλ Φερέιρα:

 

«Γνωρίζω ότι είναι μια πολύ μεγάλη εταιρεία και είναι μεγάλος χορηγός για την ομάδα μας. Ελπίζω να συνεχίσουμε να έχουμε μια όμορφη συνεργασία, αυτά τα τρία χρόνια».

 

Πάνος Κωνσταντόπουλος (stoiximan.gr):

 

«Έχουμε μια άψογη συνεργασία με τον ΠΑΟΚ και είμαστε πολύ περήφανοι που είμαστε στην εποχή των τίτλων αυτής της ιστορικής ομάδας.

 

Υπάρχει συνεργασία ανάμεσα στις δύο εταιρείες με το PAOK TV και θα το εξελίξουμε ακόμη πιο πολύ.

 

Εύχομαι να γίνει η νέα συμφωνία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Stoiximan στο νέο γήπεδο».

 

Αντελίνο Βιεϊρίνια:

 

«Μαζί με την Stoiximan έχουμε πετύχει μεγάλες στιγμές και είναι τιμή μας. Θέλουμε και τα επόμενα τρία χρόνια να συνεχίσουμε μαζί να κατακτάμε τίτλους».

 

Μετά το τέλος της συνέντευξης τύπου, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του Μάκη Γκαγκάτση έδωσε μια τιμητική πλακέτα στον εκπρόσωπο της Stoixniman, ενώ ο Αμπέλ Φερέιρα και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, βγήκαν φωτογραφία με δύο φανέλες του ΠΑΟΚ, όπου στη μια είχε το όνομα της Stoiximan και στο άλλο του ΠΑΟΚ.