Συμφωνημένος και ο Καντιμοίρης

139

Ακόμη μία μεταγραφή φαίνεται πως ολοκληρώνει ο Άρης, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς υπάρχει πλέον προφορική συμφωνία με τον Γιώργο Καντιμοίρη.

Ο 35χρονος τερματοφύλακας, που έμεινε ελεύθερος από τη Βέροια, έχει ήδη μιλήσει με το Θόδωρο Καρυπίδη και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στους κιτρινόμαυρους, συνθέτοντας μαζί με τους Αποστολίδη και Αναγνωστόπουλο, την τριάδα των γκολκίπερ, με δεδομένο ότι ο Σωκράτης Διούδης θα αποχωρήσει είτε με δανεισμό είτε με μεταγραφή.

Τη συμφωνία, ουσιαστικά επιβεβαίωσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, με δηλώσεις του στο Μετρόπολις:

«Υπάρχουν επαφές με την ομάδα του Άρη. Είμαστε κοντά. Είναι σαν να έχει κλείσει το θέμα. Όλοι περιμένουμε τις εξελίξεις. Περιμένω να ολοκληρωθεί και το τυπικό. Είναι θέμα χρόνου. Έχουμε καλές σχέσεις με τον Καρυπίδη. Ελπίζω να έχουμε μια καλή σχέση και στον Άρη. Έχω μιλήσει με τον Καρυπίδη αλλά βρίσκεται σε επαφή και με τον Μυροφορίδη. Είναι ωραίο το συναίσθημα να παίζεις στον Άρη. Είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες αλλά στον Άρη το κίνητρο είναι μεγαλύτερο. Ο καθένας θέλει να παίξει στον Άρη. Ελπίζω να ολοκληρωθεί και τυπικά το θέμα. Δεν ξέρω ποιος θα είναι ο παρτενέρ μου. Πρέπει να έχουμε μια κοινή γραμμή και καλή συνεργασία για το καλό της ομάδας. Έγινε η επαφή πριν από λίγο καιρό. Το αφήσαμε για λίγο και με την επιστροφή του Καρυπίδη προχώρησε το θέμα».