Συμφώνησε κι η Νυρεμβέργη, OK o Μακ

20

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Ρόμπερτ Μακ στον ΠΑΟΚ και όπως όλα δείχνουν, είναι θέμα ωρών να οριστικοποιηθεί και να ταξιδέψει ο Σλοβάκος στην Ολλανδία.

«Μέχρι χθες το θέμα δεν είχε τελειώσει. Πλέον όμως  υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες και ο παίκτης θα πάει στην Ολλανδία για να τα βρει με τον ΠΑΟΚ», είπε ο τεχνικός διευθυντής της Νυρεμβέργης, Μάρτιν Μπάντερ, μιλώντας στο INPAOK, και πλέον απομένει να οριστικοποιηθεί η συμφωνία που υπάρχει ανάμεσα στον παίκτη και στον ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά, ο 23χρονος επιθετικός ετοιμάζεται να πάει στην Ολλανδία και πριν από λίγο αποχαιρέτησε μέσω του instagram τους φίλους της Νυρεμβέργης, ανακοινώνοντας πως θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

«Όπως θα έχετε ενημερωθεί από τα ΜΜΕ, παίρνω μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την υποδοχή και την υποστήριξή σας» ανέφερε μεταξύ άλλων στο μήνυμά του, ο Μακ.

Σύμφωνα με όσα γράφονται στη Σλοβακία, ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει 400.000 ευρώ στην Νυρεμβέργη για να τον αποκτήσει και να υπογράψει μαζί του για 3 χρόνια.

Ο Μακ συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία της Νυρεμβέργης, κάτι που σημαίνει ότι θα μπει κατευθείαν στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, είναι και λίγο πιο μπροστά, γιατί η Νυρεμβέργη έχει ολοκληρωσει το βασικό στάδιο στο Όμπερστάουφεν της Βαυαρίας και σε τρεις εβδομάδες ξεκινά το πρωτάθλημά της.

Αυτές τις μέρες η ομάδα προπονείται στη Νυρεμβέργη, ενώ ο Μακ έπαιξε και στο τελικό φιλικό, με αντίπαλο τη ρωσική Τέρεκ Γκρόζνι. Μάλιστα, ο Σλοβάκος ήταν στους 11 που ξεκίνησαν το παιχνίδι κι έπαιξαν στο πρώτο ημίχρονο.