Συνάντηση Δασυγένη-Καρυπίδη

68

Θόδωρος Καρυπίδης και Δήμος Δασυγένης συναντήθηκαν το περασμένο Σάββατο (8/9) στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής όπου βασικό αντικείμενο συζήτησης ήταν η επέκταση και η ονοματοδοσία των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Νέο Ρύσιο.

Η πρωτοβουλία για την πραγματοποίηση της συνάντησης ανήκει στον Θόδωρο Καρυπίδη ο οποίος επικοινώνησε με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Δήμο Δασυγένη, καθώς ήθελε να του αναλύσει κατ’ ιδίαν το σχέδιό του για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Καρυπίδης του εξήγησε όλο το πλάνο της επένδυσης το οποίο μάλιστα περιλαμβάνει την επέκταση της αθλητικής εγκατάστασης κατά τουλάχιστον 30 στρέμματα. Ανέλυσε επίσης την χρηματοοικονομική μελέτη του εγχειρήματος αλλά και το πώς θα διαμορφωθεί το αθλητικό κέντρο του Άρη.

Παράλληλα, ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης ξεκαθάρισε στον πρώην ότι επιθυμεί τη μετονομασία του χώρου σε «ΔΑΣΥΓΕΝΕΙΟ CENTER ARIS FC» καθώς ο τωρινός χώρος στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου είχε αγοραστεί από τον ίδιο τον Δήμο Δασυγένη αλλά και παραχωρηθεί στον Άρη.