Συνέντευξη Τύπου με Τάτο και Χαβίτο

48

Στις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (4/5) θα δοθεί η συνέντευξη Τύπου των διοργανωτών του μεγάλου φιλανθρωπικού αγώνα μεταξύ της ομάδας του Άρη και της Μικτής Αγάπης στην αίθουσα Τύπου του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Παρόντες θα είναι, μεταξύ άλλων, οι αρχηγοί των δύο ομάδων, Ανδρέας Τάτος και Φρανθίσκο Χαβίτο και οι προπονητές Νίκος Αναστόπουλος και Νίκος Παπαδόπουλος.

Στο μεταξύ, όπως ενημέρωσε ο ΑΣ Άρης…

“Στη διάθεση των φιλάθλων είναι τα εισιτήρια για το μεγάλο φιλανθρωπικό αγώνα μεταξύ της ομάδας του ΑΡΗ και της Μικτής Αγάπης, που διοργανώνεται την Πέμπτη 5/5 στις 20:00.

Τα εισιτήρια των 5€ και 10€ θα διατίθενται την Τετάρτη (4/5) από το γραφείο μελών επί της οδού Παπαναστασίου από τις 10:00 ως τις 20:00, στο γυμναστήριο του «Κλεάνθης Βικελίδης» από τις 10:00 ως τις 22:00, στη γραμματεία της ΚΑΕ ΑΡΗΣ στο Παλέ και στο sports cafe Replay (Πατρ. Γρηγορίου Ε’ 30) από τις 09:00 ως τις 02:00. Την Πέμπτη, στα ίδια σημεία αλλά και στα εκδοτήρια του “Κλεάνθης Βικελίδης” από τις 10:00 ως και πριν την έναρξη του αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι μέρος των εσόδων του αγώνα θα διατεθεί για τους σκοπούς του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος ενώ οι φανέλες των παικτών θα δημοπρατηθούν μέσω του Charity Idols”.