Συναντά γνώριμους στο Ηράκλειο

40

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ για την 3η αγωνιστική της Super League με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να ευελπιστεί να φύγει με νίκη σε μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύει την ομάδα.

Μάλιστα, στον Κρητικό σύλλογο αγωνίζονται αρκετοί γνώριμοι παίκτες που είτε έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν με την φανέλα του ΠΑΟΚ είτε ανήκουν και τώρα στους ασπρόμαυρους.

Στην δεύτερη κατηγορία ανήκουν δύο ποδοσφαιριστές με τον πιο πρόσφατο να είναι ο  από  Mάρκο Μιχόγεβιτς ο οποίος μέσα στο καλοκαίρι παραχωρήθηκε ως δανεικός στον ΟΦΗ, έτσι ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει και πάλι στον Δικέφαλο.  Ο δεύτερος είναι ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης ο οποίος αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Όσον αφορά τους παίκτες που έχουν «ασπρόμαυρο» παρελθόν αυτοί είναι ο Βασίλης Κουτσιανικούλης ο οποίος αγωνίστηκε για δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ (2009-2011) και τα τελευταία χρόνια έχει βρει το δικό του λιμάνι στην Κρήτη.

Επίσης και ο Βασίλης Κοροβέσης έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ, όμως δεν κατάφερε να στεριώσει στην Θεσσαλονίκη καθώς άνηκε στο ροστερ της ομάδας μόνο για λίγους μήνες.