Συνεργάζεται με Λίβα ο Άρης

250

Την άλλη Δευτέρα (24/7) θα εξεταστεί η έφεση του Άρη, ο οποίος θα προσπαθήσει να αδειοδοτηθεί σε δεύτερο βαθμό, κι ο Θόδωρος Καρυπίδης αποφάσισε να δυναμώσει το νομικό του τμήμα σ΄ αυτή τη υπόθεση.

Όπως γράφει το pressaris.gr, ο Καρυπίδης ξεκίνησε συνεργασία με τον νομικό Αργύρη Λίβα, για να καταφέρει να ξεπεράσει το σκόπελο της αδειοδότησης.

Ο Λίβας, τον τελευταίο καιρό είναι δικηγόρος του Ολυμπιακού, τον οποίο υπερασπίστηκε σε ολες τις μεγάλες υποθέσεις το προηγούμενο τρίμηνο.

Στα επεισόδια του αγώνα με την ΑΕΚ για το Κύπελλο, καθώς και στην πολύκροτη υπόθεση του αγώνα με τον Πλατανιά, στον οποίο οι παίκτες της χανιώτικης ομάδας, κατήγγειλαν ότι ξυλοκοπήθηκαν στα αποδυτήρια στο ημίχρονο.

Ο Λίβας έκανε μάλλον καλή δουλειά, αν κρίνει κανείς από το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός την έβγαλε “καθαρή” σ΄ αυτές τις υποθέσεις και οι κίτρινοι περιμένουν τη βοήθειά του στην δύσκολη υπόθεση της αδειοδότησης.

Σε πρώτο βαθμό ο Άρης κόπηκε γιατί είχε ληξιπρόθεσμες οφειλές σε παίκτες και στο δημόσιο, αλλά στην ΠΑΕ ισχυρίζονται ότι οι οφειλές έχουν τακτοποιηθεί έστω και εκπρόθεσμα.

Το παρόν στην εκδίκαση αναμένεται να δώσει και ο Θοδωρής Καρυπίδης.