Συνεχίζει τον «πόλεμο» η Nova!

85

H κόντρα ομάδων-Nova κλιμακώνεται μετά την απροθυμία της Superleague να προχωρήσουν στις αλλαγές στην δομή του πρωταθλήματος που ζητά το συνδρομητικό (μείωση ομάδων και play offs με την συμμετοχή του πρωταθλητή. 

Χωρίς να δείχνει διαλλακτικότητα η Nova κατηγορεί τις ομάδες και τους ιδιοκτήτες τους, διαρρέοντας:

«η NOVA, ο μοναδικός χρηματοδότης του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, πιέζει για δραστικές αλλαγές από την περσινή αγωνιστική περίοδο , με στόχο την μακροπρόθεσμη βελτίωση του πρωταθλήματος. Αλλά, όπως φαίνεται, το ενδιαφέρον των περισσοτέρων προέδρων των ΠΑΕ στρέφεται αποκλειστικά και μόνο στην εξυπηρέτηση των μικροσυμφερόντων τους και όχι στην συνολική αναβάθμιση του ποδοσφαίρου».

Και συμπληρώνουν ότι «το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League ανέδειξε για μια ακόμη φορά την αναξιοπιστία των παραγόντων του συνεταιρισμού, που αδυνατούν να υλοποιήσουν μέτρα που οι ίδιοι υποτίθεται ότι έχουν αποφασίσει. Μέτρα όπως η μείωση των ομάδων της Super League από 16 σε 14 καθώς και η ανάδειξη του πρωταθλητή μέσα από play offs υποτίθεται ότι είχαν ήδη συμφωνηθεί από τον περασμένο Μάρτιο και θα συνέβαλαν στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού πρωταθλήματος».