Τέσσερις του Ατρομήτου στην Εθνική

32

Ο Μίκαελ Σκίμπε στις κλήσεις της εθνικής ομάδας συμπεριέλαβε τέσσερις παίκτες του Ατρομήτου με τους τρεις να ανήκουν στον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα οι Γιαννιώτης και Χατζηισαϊας κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό για να αγωνιστούν σε φιλικό στην Σεββίλη.

Δείτε αναλυτικά την ενημέρωση του Ατρομήτου:

Οι Ανδρέας Γιαννιώτης, Σπύρος Ρισβάνης, Δημήτρης Χατζηισαΐας και Δημήτρης Γιαννούλης θα ενσωματωθούν στις 13 Μαΐου με την αποστολή της Εθνικής ώστε να αγωνιστούν στο φιλικό που θα διεξαχθεί στην Σεβίλλη και συγκεκριμένα στο στάδιο Cartuja.

Θυμίζουμε ότι ο Γιαννιώτης είχε κάνει την πρώτη του συμμετοχή πριν από μερικούς μήνες με αντίπαλο την Εθνική Αιγύπτου ενώ οι Ρισβάνης, Χατζηισαΐας και Γιαννούλης αναμένεται να κάνουν την πρώτη τους συμμετοχή στον επερχόμενο φιλικό αγώνα.

Πρόκειται για μια εξαιρετική επιβράβευση που έρχεται στο τέλος της χρονιάς για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που αποδεικνύει ότι οι συνθήκες της ομάδας και η πολύ καλή πορεία τους βοήθησαν να πετύχουν τον μεγάλο προσωπικό τους στόχο με τη συμμετοχή τους στην Εθνική ομάδα της χώρας μας.

Ο Ατρόμητος στηρίζεται και επενδύει στου Έλληνες ποδοσφαιριστές και ευελπιστούμε στο μέλλον και άλλοι παίκτες της ομάδας μας να αποτελέσουν μέλη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας.