Τί γίνεται στα μεταγραφικά

28

Σχεδόν η μισή μεταγραφή περίοδος έχει περάσει, ξημερώνει η 13η Ιανουαρίου. Ο ΠΑΟΚ ακόμη δεν έχει κάνει μεταγραφή, τίποτα δεν δείχνει ότι θα κάνει άμεσα, ωστόσο κάποια πράγματα έχουν προχωρήσει.

Ο Ιγκόρ Τούντορ είναι της άποψης ότι τον Ιανουάριο ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει πάση θυσία έναν επιτελικό χαφ, αυτό που παλιά λέγαμε “δεκάρι”, και μάλιστα αξίας. Ο Κροατής θεωρεί ότι με έναν τέτοιο παίκτη, καλύπτει την βασική ανάγκη της ομάδας του και δεν χρειάζεται κάτι άλλο.

(Επειδή το όνομα γράφτηκε, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι ΔΕΝ υπάρχει θέμα Κράνιτσαρ)

Αν είναι να αποκτηθεί κάτι άλλο στην πορεία, ο Τούντορ μάλλον θα ήθελε κάτι στην επίθεση, αλλά αυτό δεν επείγει.

Σε ότι αφορά τον στόπερ; Ο Τούντορ πήρε την απόφαση να παίξει πλέον με τέσσερις στην άμυνα κι έτσι έχει σκοπό να πάει μέχρι τέλους. Οπότε μ΄ αυτούς που έχει αυτή τη στιγμή, μάλλον νιώθει καλυμμένος. Βίτορ, Μαλεζάς, Κόστα, Τζαβέλλας, έχοντας και τις επιλογές των Σκόνδρα και Τζιόλη.

Παρόλα αυτά, ίσως γίνει κάποια κίνηση στο κομμάτι αυτό, και σ΄ αυτή την περίπτωση, ο ΠΑΟΚ θα πάρει τον Χατζηισαία από τον Πανιώνιο. Είναι σχεδόν συμφωνημένη η μεταγραφή.

Σε ότι αφορά τον επιτελικό χαφ…

Άρνεσεν, Βεζυρτζής και Τούντορ περιμένουν τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος μέχρι το βράδυ δεν είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη και μάλλον θα είναι στο “στρατηγείο” του στη διάρκεια της Τετάρτης.

Κάποια στιγμή θα γίνει η συνάντηση για τα μεταγραφικά θέματα, και οι διοικούντες θα ζητήσουν το πράσινο φως για να προχωρήσουν κάποια από τις περιπτώσεις του επιτελικού χαφ, που έχουν στα υπόψιν.

Από χθες έχει διαρρεύσει ότι έχουν εντοπιστεί δύο παίκτες με διαφορετικά οικονομικά δεδομένα και θα γίνει η κίνηση,, αναλογώς και της θέσης του Ιβάν Σαββίδη.

Στην Τούμπα εκτιμούν ότι σήμερα – αύριο – μεθαύριο, θα υπάρχει ξεκάθαρο τοπίο στα μεταγραφικά.