«Ταφόπλακα» από Ολιβέιρα στα σενάρια!

«Αφοσιωμένος στην Πόρτο» δήλωσε ο Ολιβέιρα, απαντώντας σε ερώτηση για τις φήμες περί ΠΑΟΚ και Αλ Αχλί.

Αναμφισβήτητα ο Πορτογάλος άσος είναι το πρόσωπο των ημερών στο ασπρόμαυρο ρεπορτάζ, αφού ο Δικέφαλος προσπαθεί να τον φέρει πίσω στην Θεσσαλονίκη.

Κάτι τέτοιο φαντάζει απίθανο πλέον να συμβεί, αφού ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είπε πως είναι αφοσιωμένος στην Πόρτο και δεν σκέφτεται τίποτα άλλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είμαι αφοσιωμένος στις προπονήσεις καθώς τώρα χτίζουμε την ομάδα για τη νέα περίοδο και επομένως μαζί με τους συμπαίκτες μου προσπαθούμε να ακολουθήσουμε κατά γράμμα όσα ζητά ο Κονσεϊσάο από εμάς. Κάθε παίκτης που φορά αυτή τη φανέλα νιώθει περήφανος γιατί η Πόρτο δεν είναι ένα οποιοδήποτε κλαμπ. Είναι η καλύτερη ομάδα στην Πορτογαλία και όποιος αγωνίζεται σε αυτή την ομάδα πρέπει να νιώθει περήφανος που φορά τη φανέλα της. Οι στόχοι μας είναι να κατακτήσουμε τίτλους.

Αυτό ζητά ο κόσμος από εμάς. Ο σεβασμός στον κόσμο και στην ομάδα είναι η λέξη που νομίζω ότι δίνει απάντηση σε όλα τα ερωτήματα. Αλλά πρέπει να δουλέψουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας και αυτό κάνουμε τώρα στην προετοιμασία. Μπορεί αρκετοί να θεωρούν ότι υπάρχουν πολλοί νεαροί παίκτες στην ομάδα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως απουσιάζει η ποιότητα. Αλλά είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει και περαιτέρω ενίσχυση στο ρόστερ. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό σύνολο».