Τα «έχωσε» κι ο Βεργέτης

27

Ένα 24ωρο μετά τα όργια του Σπάθα και των συνεργατών του στο χθεσινό ματς του Αστέρα με τον Ολυμπιακό, ο χαμηλών τόνων Στάικος Βεργέτης τα «έχωσε» με τρόπο στον ρέφερι της αναμέτρησης.

«Ο διαιτητής δεν πρέπει να είναι ποτέ πρωταγωνιστής. Από τη μέρα που ανέλαβα έχω πει να μην ασχολούμαι με τους διαιτητές. Αφήνουμε τους διαιτητές να κάνουν τη δουλειά τους και εκείνοι να μην δίνουν δικαιώματα, ο χθεσινός έδωσε πολλά δικαιώματα», είπε ο 38χρονος προπονητής του Αστέρα μιλώντας στο «NovaΣΠΟΡ FM».

Μιλώντας γενικότερα για τη φιλοσοφία του Ολυμπιακού «βγαίνω πρώτος και μαζεύω το ρευστό του Champions League», τόνισε: «Αν φτιάξουμε ένα καλό ποδόσφαιρο, θα έρθουν αργότερα και τα χρήματα. Αν κοιτάμε να εισπράξουμε τα χρήματα από το Champions League ή από τις διάφορες διοργανώσεις και κάνουμε οτιδήποτε για να πάρουμε αυτά τα χρήματα, αδυνατούμε τον ανταγωνισμό του ελληνικού πρωταθλήματος, προκειμένου οι λίγοι να πάρουν τα πολλά και οι υπόλοιποι να μένουν στη μιζέρια τους. Είμαι οχτώ χρόνια στον Αστέρα και σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια το πρωτάθλημά μας είναι χαμηλότερου επιπέδου».

Αναφερόμενος στην κατάσταση που είναι οι ιδιοκτήτες του Αστέρα, ο Βεργέτης είπε: «Ήταν πολύ στεναχωρημένοι με όλα αυτά που συνέβησαν. Ήταν στεναχωρημένοι και θυμωμένοι ταυτόχρονα. Δεν ήξεραν τι να κάνουν. Θέλει μαζική διαμαρτυρία. Κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς γραφικός αν αντιδράς μόνος σου. Πρέπει οι αρμόδιοι να αναλάβουν δράση για να φτιάξει αυτή η κατάσταση».