Τα έχωσε σε παίκτες ο Γεωργιάδης

18

Έπρεπε να φτάσει η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου για να πετύχει την πρώτη εντός έδρας νίκη της η Βέροια, που τελείωσε τον γύρο με 18 βαθμούς σε 15 αγώνες και αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία, σε σχέση με τις καλοκαιρινές προσδοκίες.

Ουσιαστικά, η πορεία της ομάδας της Ημαθίας μόνο πετυχημένη δεν είναι στο πρώτο μισό της σεζόν και ο Γιώργος Γεωργιάδης έκανε έναν μίνι απολογισμό μετά το 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης “καρφώνοντας” κάποιους παίκτες, λέγοντας μεταξύ άλλων πως κάποιοι δεν αξίζουν να παίζουν στη Βέροια.

Είπε ο προπονητής της Βέροιας :

«Το καλοκαίρι ξεκινήσαμε με στόχο να φτιάξουμε μια ομάδα που θα παίξει καλό ποδόσφαιρο και θα έχει κοντά τις γραμμές της. Σίγουρα μας λείπει ο Μπαλάφας στον οποίο χτίσαμε την ομάδα, όπως και ο Βεργώνης που τραυματίστηκε αργότερα. Η διοίκηση ξόδεψε πολλά χρήματα και γενικά επενδύσαμε σε παίκτες για την μεσοεπιθετική γραμμή, οι οποίοι όμως δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Για μένα η ομάδα μου είναι η καλύτερη στον κόσμο και έτσι θα πρέπει να νιώθουν και οι ποδοσφαιριστές. Κάποιοι παίκτες «ονόματα» ήρθαν μόνο για να παίζουν βασικοί, χωρίς να τους ενδιαφέρει η ομάδα. Ωστόσο τους τρεις αυτούς μήνες τους δώσαμε πολλές ευκαιρίες για να δείξουν ότι αξίζει να μείνουν στην ομάδα, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Πέρσι η ομάδα είχε μπροστά τους Καλτσά, Κάμπορα, Ντουμίτρου, Μπεν που σημείωσαν 40 γκολ. Φέτος μόνο ο Θωμάς μας έδωσε αυτό που περιμέναμε στον πρώτο γύρο. Ο Κόλα σήμερα πέτυχε το πρώτο του τέρμα και ελπίζουμε να έχει ανάλογη συνέχεια.

Θέλουμε παιδιά που να προσπαθούν και να τα δίνουν όλα για την ομάδα, όπως έγινε σήμερα. Κρατάμε την πολύ καλή εικόνα που είχαμε στα εκτός έδρας ματς στον πρώτο γύρο για να κάνουμε καλές γιορτές»