Τα δεδομένα για Βιεϊρίνια

866

Το θέμα των ημερών είναι και πάλι ο Αντρέ Βιεϊρίνια και η ενδεχόμενη επιστροφή του στον ΠΑΟΚ.

Τι συμβαίνει με τον 31χρονο Πορτογάλο;

Ο Βιεϊρίνια παραχωρείται από τη Βόλφσμουργκ, αυτό είναι σαφές. Και οι Γερμανοί δεν τον παραχωρούν με 2.000.000 ευρώ, όπως λέγεται και γράφεται τελευταία. Τον παραχωρεί με μικρότερο ποσό.

Το πρόβλημα δεν είναι πλέον η Βόλφσμπουργκ, αλλά οι απαιτήσεις του Βιεϊρίνια.

Ο Πορτογάλος έχει συμβόλαιο πάνω από 2.000.000 ευρώ στους “λύκους”, αλλά για ένα χρόνο. Ο ίδιος ψάχνει ένα συμβόλαιο τριετές, με λιγότερα, βέβαια, χρήματα ετησίως.

Σ΄ αυτή τη φάση, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι απαιτήσεις του Βιεϊρίνια είναι γύρω στα 1.700.000 ευρώ το χρόνο, ήτοι 5.000.000 ευρώ για τρία χρόνια.

Τα χρήματα δεν είναι λίγα για τον ΠΑΟΚ και κυρίως, τριετή κλειστά συμβόλαια με τέτοια ποσά, δεν γίνονται εύκολα στην Τούμπα.

Από την άλλη, ουδείς μπορεί να ψέξει τον Βιεϊρίνια ο οποίος πράγματι θέλει να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, αλλά ως επαγγελματίας πρέπει να κοιτάξει και το καλύτερο για την καριέρα του. Κι αυτή την εποχή, είναι φανερό ότι ο Κουτσολιάκος, που είναι ο μάνατζέρ του, προσπαθεί να του παρουσιάσει εναλλακτικά σενάρια καριέρας.

Το ότι κυκλοφορεί για ενδιαφέρον της Νις, δεν είναι τυχαίο. Προπονητής της γαλλικής ομάδας, είναι ο Ελβετός Λουσιάν Φαβρ, που δούλευε χρόνια στην Μπουντεσλίγκα και έχει καλές επαφές με τη Γερμανία.

Για την ώρα δεν είναι βέβαιο ότι η Νις θέλει πράγματι τον Βιεϊρίνια.

Το ότι στη Βόλφσμπουργκ δεν έχει μέλλον, τουλάχιστο ως βασικός και με σημαντικό ρόλο, αυτό είναι προφανές και ο Βιεϊρίνια πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του.

Είναι μια υποθεση που δεν πρόκειται να κλείσει μέσα στις επόμενες μέρες, αλλά προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Αν ως τότε, δεν προκύψει κάτι διαφορετικό, ίσως ο Πορτογάλος “αναγκαστεί” εκ των πραγμάτων να μειώσει κι άλλο τις απαιτήσεις του για να κλείσει η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.