Τα εισιτήρια με Καλλονή

44

Τις τιμές των εισιτηρίων για τον πρώτο αγώνα του 2016 με την Καλλονή ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα η ΠΑΕ Ηρακλής.

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα δέκα ευρώ και η διάθεση τους θα γίνεται αρχικά από τα γραφεία του συλλόγου στην Μίκρα.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Ηρακλής ενημερώνει όλους τους φίλους της ομάδας μας που θέλουν να παρευρεθούν το Σάββατο 02/01/16 (19:30) στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, για τον αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ, ότι θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους αρκετές μέρες νωρίτερα.
Πιο συγκεκριμένα, όσοι το επιθυμούν, θα έχουν τη δυνατότητα να επισκέπτονται τα γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα και να παραλαμβάνουν το εισιτήριο του αγώνα, αύριο Τρίτη από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, την Τετάρτη τις ίδιες ώρες, ενώ την Πέμπτη, παραμονή Πρωτοχρονιάς, οι φίλαθλοι της ομάδας θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.
Την Παρασκευή, ανήμερα Πρωτοχρονιάς, τα γραφεία θα είναι κλειστά, ενώ το Σάββατο, ημέρα του αγώνα, από τις 3 το μεσημέρι και μέχρι την έναρξη του παιχνιδιού, θα είναι ανοιχτά τα γραφεία του “ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ”, δίπλα ακριβώς απ’ τη μπουτίκ, ώστε να προμηθεύονται τα εισιτήρια του αγώνα οι οπαδοί της ομάδας μας.
Να σημειωθεί, ότι οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
SILVER: 30 ευρώ
ΘΥΡΕΣ 4-5: 20 ευρώ
ΘΥΡΑ 13: 15 ευρώ
ΘΥΡΕΣ 7-8-9: 10 ευρώ»