Τα εισιτήρια του Άρη για Δράμα

51

Τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για το σημαντικό παιχνίδι της έβδομης αγωνιστικής της Football League, ανακοίνωσε η Δόξα Δράμας. 

Παράλληλα ενημέρωσε και για τον τρόπο διάθεσης τον 1.000 εισιτηρίων, που θα τεθούν για τις ανάγκες των «κιτρινόμαυρων».

Αναλυτικά από την ανακοίνωση: 

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη Θεσσαλονίκης. Όσοι φίλαθλοι θέλουν, μπορούν να τα προμηθευτούν από τα γραφεία του συλλόγου κάθε μέρα από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Επίσης θα υπάρχουν εισιτήρια του αγώνα στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ «Σταματιάδου» στην Περικλέους Κάβδα 33. Με την ευκαιρία της έναρξης της Ονειρούπολης στην πόλη μας, θα λειτουργήσει ειδικό περίπτερο, δίπλα στο ξενοδοχείο ΕΜΠΟΡΙΚΟ, όπου οι φίλαθλοι μας θα μπορούν να προμηθευτούν από εκεί το εισιτήριο τους, την Παρασκευή και το Σάββατο από τις 10πμ μέχρι τις 2μμ και από 5μμ έως τις 7μμ. και την Κυριακή από τις 10πμ έως τις 1μμ. Η προπώληση αφορά μόνο τα εισιτήρια για τις θύρες 1 έως 4 όπου θα φιλοξενηθούν οι δραμινοί φίλαθλοι.

Σε ότι αφορά την έγκυρη προμήθεια των εισιτηρίων των φιλάθλων μας, η ΠΑΕ Δόξα Δράμας καλεί όσους από τους φιλάθλους της ομάδας μας έχουν την δυνατότητα να προμηθευθούν εισιτήριο του αγώνα από την προπώληση να το πράξουν καθώς με τον τρόπο αυτό και λόγω της σπουδαιότητας του αγώνα θα υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον και σίγουρα αναμονή για όσους το αφήσουν για λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ενημερώνει τους φιλάθλους του Άρη που θα ταξιδέψουν στην Δράμα για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της ομάδας τους με την Δόξα ότι σύμφωνα με τα όσα αποφασίστηκαν στην χθεσινή σύσκεψη για τα μέτρα τάξης στην αστυνομική διεύθυνση Δράμας δεν θα υπάρχει προπώληση εισιτηρίων για την θύρα 6 όπου θα φιλοξενηθούν.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους θα διατεθούν έως 1000 εισιτήρια τα οποία θα μπορούν να τα προμηθευτούν από το ειδικό εκδοτήριο που θα λειτουργήσει κάτω από την κερκίδα, δύο ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού».