Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ-ΑΕΛ Καλλονής

27

Σήμερα Δευτέρα (11.01) ξεκινάει η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΛ Καλλονής, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για τον δεύτερο αγώνα της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (14.01/17:15) στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι φίλαθλοι του Δικεφάλου θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια από τα εκδοτήρια της Τούμπας, την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, την επίσημη ιστοσελίδα της Tickethour αλλά και από τα καταστήματα Γερμανός.

Τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων είναι τα εξής :

Εκδοτήρια Γηπέδου της Τούμπας

Χρυσός Χορηγός | Sportingbet.gr μοναδικές προσφορές στους αγώνες του ΠΑΟΚ.

Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν με το ακόλουθο ωράριο:

Δευτέρα 11.01.2016 ως Τετάρτη 13.01.2016 από τις 09:00 μέχρι τις 17:00

Πέμπτη 14.01.2016 09:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με την επίδειξη της ταυτότητας τους και του αριθμού κράτησης των εισιτηρίων. Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου δε μπορεί να προσέλθει στα εκδοτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς και την εξουσιοδότηση.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των στοιχείων της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου και του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Για να αγοράσετε μέσω internet το εισιτήριο σας και για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

Επίσημη ιστοσελίδα της Tickethour

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω tickethour και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με την επίδειξη της ταυτότητας τους και του αριθμού κράτησης των εισιτηρίων. Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου δε μπορεί να προσέλθει στα εκδοτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς και την εξουσιοδότηση.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Καταστήματα Γερμανός

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής :

Θύρα Τιμή
1 €30
2, 3 €20
5, 6 €15
4, 4α €10
7,8 €10
7Α €15
VIP 3ου: €70
VIP 4ου: €70

Στον αγώνα θα λειτουργήσει και οικογενειακή κερκίδα. Με κόστος του ενός εισιτηρίου στη θύρα 7Α αξίας 15 ευρώ μπορούν να εισέλθουν ταυτόχρονα στο γήπεδο της Τούμπας η μητέρα, ο πατέρας με τα παιδιά τους (ως 12 ετών) για να παρακολουθήσουν τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ. Η προμήθεια των εισιτηρίων της οικογενειακής κερκίδας θα γίνεται αποκλειστικά από το εκδοτήριο το οποίο βρίσκεται μπροστά στην μπουτίκ, ενώ ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας και προς αποφυγή συνωστισμού στα εκδοτήρια της Τούμπας, παρακαλούμε να προμηθευτείτε εισιτήρια το νωρίτερο δυνατό.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα (ή στρατιωτική ταυτότητα ,ή διαβατήριο, ή δίπλωμα οδήγησης).
M
Metrosport.gr Team
Όλοι μαζί οι συντάκτες του ανανεωμένου μας site αποτελούμε και την ομάδα που θα υπογράφει αρκετά από τα θέματα που θα διαβάζετε. Γιατί μερικά δημοσιογραφικά “προϊόντα” είναι αποτέλεσμα της δουλειάς μιας παρέας ανθρώπων και όχι του ενός ενώ μέσω της… υπογραφής αυτής θα εκφράζεται και η κοινή μας άποψη. Τόσο απλά…
Σχολιάστε
google+ Retweet Share
#Tags:#Super League#ΠΑΟΚ
Διαβάστε περισσότερα:
Στέφανος Αβραμίδης
«Χρυσώνουν» τον Μπερμπάτοφ
Metrosport.gr Team
Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ-Λιμόζ
Metrosport.gr Team
Μπούτσκος: «Να δώσουμε ότι έχουμε για να φτάσουμε στη νίκη»