Τα ιαματικά λουτρά οι… μελιτζάνες και η Λέστερ

Χαμός στον αέρα του Αθλητικού Metropolis ανάμεσα στον πρόεδρο του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αβραάμ Περσίδη και τον γενικό αρχηγό της Α.Π.Ε Λαγκαδά Γιάννη Σταυρούση.

Μετά τα όσα κατήγγειλε ο Γιάννης Πολλαετίδης για την διαιτησία του χθεσινού παιχνιδιού Απόλλωνα Καλαμαριάς-Α.Π.Ε Λαγκαδά, υπήρξαν εκατέρωθεν καταγγελίες από την πλευρά του Λαγκαδά για ξυλοδαρμό, ενώ ο Αβραάμ Περσίδης κατήγγειλε ότι ζητήθηκε από την πλευρά του Απόλλωνα άρση τηλεφωνικού απορρήτου για συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, ο οποίος δέχτηκε ενοχλήσεις για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η κατάσταση μάλιστα ξέφυγε όταν ο πρόεδρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς είπε στον εκπρόσωπο του Λαγκαδά: «Εγώ τον Λαγκαδά τον ήξερα για τα ιαματικά λουτρά και τις μελιτζάνες, τώρα μπορείτε να πάτε να αντιμετωπίσετε και την Λέστερ, δεν γίνατε ξαφνικά Μπαρτσελόνα. Εμείς θα ακολουθήσουμε την νομική οδό, θα τα πούμε στα δικαστήρια. Δεν είναι δυνατόν ο διαιτητής να ζητάει έκτακτα μέτρα ενώ στο συγκεκριμένο γήπεδο, δεν έγιναν ούτε σε αγώνα με τον Ολυμπιακό».

Ενώ από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Λαγκαδά μιλούσε συνεχώς για ξυλοδαρμό, χρησιμοποίησε και το όνομα του αρχηγού της ομάδας.

Και αποκάλεσε παραμύθια τις καταγγελίες περί στησίματος και κάλεσε τους καταγγέλοντες να ασχολούνται με τις ομάδες τους.