Τα λεφτά της Nova και τα mail του Σαραϊδάρη

Το χρώμα του χρήματος θα δουν μέχρι την Παρασκευή οι ομάδες, αφού όπως φαίνεται ομαλοποιήθηκε η σχέση της Λιγκας με τη Nova απο τη στιγμή που αποφασίστηκε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα από την 3η αγωνιστική. Παράλληλα στο σημερινό ΔΣ της διοργανώτριας αρχής εκτός από την παρουσίαση του Δημήτρη Σαραϊδάρη, συστάθηκε και επιτροπή για να «τρέξει» το θέμα του Διευθύνοντα Συμβούλου του συνεταιρισμού.

Όπως έγινε γνωστό, μέχρι την Παρασκευή το συνδρομητικό κανάλι θα έχει καταβάλει στις ομάδες, μέρος από τα οφειλόμενα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Παράλληλα ο πρόεδρος της Λίγκας, Γιώργος Στράτος, ενημέρωσε τους εκπροσώπους των ΠΑΕ πως το ποσό που θα καταβάλει η NOVA θα είναι 3 εκατομμύρια ευρώ, έναντι των 6 εκατομμυρίων που σύμφωνα με το τηλεοπτικό συμβόλαιο έπρεπε να έχει δώσει μέχρι την σέντρα του πρωταθλήματος.

Αναφορικά με τον Σαραϊδάρη, στις προθέσεις του πρώην διεθνή βοηθού είναι να μην έχει πολλές επαφές με παράγοντες ομάδων. Γι’ αυτό και ζήτησε τα όποια παράπονα υπάρχουν από τις διαιτησίες να του αποστέλλονται με mail και να μην του εκφράζονται τηλεφωνικά και αυτός θα απαντάει στα διοικητικά συμβούλια του συνεταιρισμού.