Τα νεότερα για Μουλέν, απρόοπτο με Σάκχοφ

Ο Τίμπο Μουλέν είχε γίνει γνωστό τις περασμένες ημέρες πως αντιμετώπιζε πρόβλημα το πέλμα και σήμερα με ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Γάλλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Όσον αφορά τους διεθνείς αρκετοί ενσωματώθηκαν με την ομάδα ανάμεσά τους οι Πέλκας, Λημνιός και Κάμπος. Όσον αφορά τον Φερνάντο Βαρέλα, ακολούθησε την υπόλοιπη ομάδα σε αντίθεση με τον Σάκχοφ ο οποίος έμεινε εκτός λόγω ίωσης.

Διαβάστε αναλυτικά την ενημέρωση της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ:

Η Νέα Μεσημβρία γέμισε έπειτα από καιρό κι ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Στην ομάδα του Δικεφάλου ενσωματώθηκαν ξανά οι Πέλκας , Μακ , Λημνιός , Κουλούρης , Δεληγιαννίδης κι ο Κάμπος με τους δύο τελευταίους να συμμετέχουν κανονικά στην προπόνηση και τους υπόλοιπους να μένουν στο γυμναστήριο γι’ αποθεραπεία.Ατομικό συνέχισε κι ο Τιμπό Μουλέν , ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο πέλμα, ενώ ο Φερνάντο Βαρέλα μπήκε σ’ ένα κομμάτι του κανονικού προγράμματος κι έπειτα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Εκτός με ίωση ήταν ο Εβγέν Σάκχοφ .Η προπόνηση είχε ασκήσεις τακτικής και τεχνικής κατάρτισης, αλλά και τελειώματα έπειτα από οργανωμένη προσπάθεια.Την Πέμπτη (29.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.