«Τα παπαγαλάκια λένε… παπαριές»

376

Απολαυστικός ήταν ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, Παύλος Μυροφορίδης, στη συνέντευξη που έδωσε στον Arena FM.

Αναλυτικά τα όσα είπε :

Για τον σοβαρό τραυματισμό του Πίντο : “Nα το βοηθήσει η Παναγιά να γίνει καλά. Βγαίνουν τα παπαγαλάκια και λένε παπαριές, ήταν άτυχο το παιδί, δεύτερο συνεχόμενο, στο ίδιο σημείο”.

Για το αν θα αποκτηθεί φορ και το ενδιαφέρον για τον Πετρόπουλο : “Θα δούμε. Να δούμε τι έχω και τι προσδοκώ απ’ αυτό, που θα πάρω. Το θέμα είναι απ’ αυτούς, που έχω να πάρω το 100%. Αν πρέπει να πάρουμε, θα πάρουμε ένα φορ ακόμα. Να νιώθουμε ότι είμαστε οχυρωμένοι, να μην έχουμε φόβο. Δεν υπάρχει όνομα αυτή τη στιγμή. Ότι λέμε, κοροϊδεύουμε τον κόσμο”

Για την πορεία της προετοιμασίας : “Η ομάδα δουλεύει καλά, πάει στα κόκκινα. Είναι μια ομάδα πολύ κουραμσένη, με διπλές προπονήσεις. Αυτή η ομάδα θα παίξει πολύ μεγάλη μπάλα!”

Για τον Ούγκο Σόουζα, που ήθελε να πάει στον Λεβαδειακό : “Του είπα, επειδή είναι Πορτογάλος, ”θες να φυγεις από τη Σπορτινγκ και να πας στη Λεισόες; Πάνε. Με τα πόδια, στο καλό”. Με προσβάλει σαν Άρη”.

Για τη στήριξη του κόσμου : “O κόσμος του Άρη είναι πικραμένος. Δεν ζητάω τίποτα. Θέλω όταν έρθει η ώρα να κρίνουν αν πρέπει να είναι εκεί. Χάρηκα που είδα κόσμο στα Πηγάδια στο φιλικό με τη Βέροια”.

Για το οικονομικό και τη συνέπεια Καρυπίδη : “Ανταποκρίνεται μέχρι τώρα. Θα πληρώσει τη φετινή χρονιά τα μισά σε σχέση με πέρσι”

Για το συμβόλαιό του : “Το συμβόλαιο του Μυροφορίδη είναι με την επιτυχία. Κι εγώ δεν έχω μάθει να χάνω”