“Τα πλέι οφ θα είναι πολύ ρευστά”

92

O βετεράτος ποδοσφαιριστής και σημερινός τεχνικός διευθυντής του Αγροτικού Αστέρα,Άκης Στολτίδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αrena FM”  για την θέση που έχει στην ομάδα του Ευόσμου,τα πλέι οφ αλλα και τον Ηρακλή.

Aναλυτικά τα όσα είπε:

“Είναι αλλιώς να είσαι τεχνικός διευθυντής. Έχεις μεγάλη ευθύνη. Έχεις να κάνεις με πολλούς ανθρώπους. 19 χρόνια επαγγελματικά σαν ποδοσφαιριστής, είμαι ευχαριστημένος.Έχουμε ένα ματς τώρα τη Δευτέρα με την Καλλιθέα πολύ κρίσιμο, που πρέπει να το πάρουμε οπωσδήποτε.”

Για τις νέε εγκαταστάσεις της ομάδας:Έχουμε έναν εξαιρετικό πρόεδρο, που έχει τρέλα με το ποδόσφαιρο και επενδύει, ενώ ξέρει ότι μπορεί να μην τα πάρει ποτέ πίσω. Κατασκευάζεται το δικό μας προπονητήριο, σε ιδιόκτητο χωράφι του προέδρου, κοντά στο Ωραιόκαστρο. Τα γήπεδα είναι έτοιμα, περιμένουμε τις άδειες για τα κτίρια, αλλά υπάρχει πολλή γραφειοκρατία.

Για την συμφωνία με τον Αγροτικό Αστέρα:Αρκετό καιρό συζητούσαμε να αναλάβω την ομάδα. Η συμφωνία ήταν αυτή που ήθελα, εγώ να μπορώ να έχω όλο το σχεδιάσμό.Έχει όραμα ο πρόεδρος και είναι πολύ ελκυστικό το πρότζεκτ.

¨Για τον Ηρακλή:Ο Ηρακλής έκανε καλούτσικη χρονιά. Δεν μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο με βάση αυτό το ρόστερ. Τώρα ο κόσμος ανησυχεί για το αύριο. Η μη αδειοδότηση επηρεάζει και την επόμενη χρονιά. Μακάρι να κάνει ο Ηρακλής κάτι ανάλογο με αυτό που έκανε φέτος ο Πανιώνιος. Ο κόσμος του Ηρακλή έχει απαιτήσεις.

Για τα play off:Τα πλέι οφ θα είναι πολύ ρευστά. Όλες οι ομάδες είναι πολύ κοντά και όλες οι αναμετρήσεις θα είναι αμφίρροπες.”