Τα τρόπαια πάνε Γερμανία

Το δικό τους «ασπρόμαυρο» πάρτι θα στήσουν στην Γερμανία και πιο συγκεκριμένα στο Ανόβερο, οι οργανωμένοι φίλοι του ΠΑΟΚ, την Κυριακή 30 Ιουνίου, με αφορμή τα εγκαίνια του νέου χώρου στέγασης του «ασπρόμαυρου» συνδέσμου.

Μάλιστα, στην εκδήλωση θα υπάρχουν και… εκλεκτές παρουσίες, αφού η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αποφάσισε να στείλει στην Γερμανία τις κούπες του νταμπλούχου!

Η ανακοίνωση του ΣΦ ΠΑΟΚ Ανόβερου αναφέρει:

«Στις 30 Ιουνίου ημέρα Κυριακή και ώρα 13.00 οι φίλαθλοι του μεγάλου ΠΑΟΚ εγκαινιάζουν τον νέο τους χώρο στέγασης.

Φήμες διαδίδουν πως οι άνθρωποι του συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ Ανόβερου είναι ικανοί για όλα. Ελάτε όλοι να δείτε από κοντά τι έχουν δημιουργήσει για να στεγάσουν τους οπαδούς του Δικεφάλου του Βορρά.

Ένας χώρος αντάξιος σ αυτό που πρεσβεύει το όνομα της ομάδας μας, μεγαλείο. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλοντας να στηρίξει τον κόσμο του ΠΑΟΚ στο Ανόβερο στέλνει τα τρόπαια του νταμπλούχου της σαιζόν που μας πέρασε.

Το τρόπαιο του πρωταθλητή και το τρόπαιο του κυπελλούχου θα βρίσκονται την Κυριακή στον σύνδεσμο. Δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο.

Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 11. 00 η ώρα και στις 13.00 η ώρα θα τελεστεί αγιασμός και θα κοπεί η κορδέλα που θα ανοίξει την πόρτα για νέους ορίζοντες και στόχους !
Σας περιμένουμε όλους στα εγκαίνια μας.
PAOK FAN CLUB HANNOVER
VOLTMERSTRASSE 73c
30165 HANNOVER

Με εκτίμηση

Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ανόβερου
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ».