Τα «χώνει» στους οπαδούς του

22

Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναιτωλικός χωρίς καμία διάθεση να χαϊδέψει αυτιά, με ανακοίνωσή της καλεί κάποιους οπαδούς της ομάδας να συνετιστούν μετά και το νέο πρόστιμο που επιβλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή.

Η ομάδα του Αγρινίου έχουν κληθεί να πληρώσουν φέτος 9.000 ευρώ σε πρόστιμα, ενώ αντίστοιχο ποσό αφαιρείται από την επιδότηση του ΟΠΑΠ. Επομένως τα «καναρίνια» έχουν στερηθεί ως τώρα 18.000 ευρώ.

«Όσοι θεωρούν ότι βοηθούν την ομάδα ανάβοντας  πυρσούς – καπνογόνα, χρησιμοποιούν Laser ή πετούν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, πρέπει ΑΜΕΣΑ να αναθεωρήσουν την άποψή τους και να αναλογιστούν τη ζημιά που κάνουν.

Καλούμε τον καθένα ξεχωριστά να αναλάβει τις ευθύνες του για να σταματήσει αυτή η αναίτια οικονομική ‘αιμορραγία’ λόγω συμπεριφορών που δεν συμβάλλουν στο παραμικρό στην αγωνιστική και γενικότερη προσπάθεια που κάνει η ομάδα.

Οι φίλαθλοι πρέπει να γνωρίζουν, ότι, αυτά τα χρήματα που ‘πετιούνται’ εξ’ αιτίας της απερισκεψίας ορισμένων,  γίνονται εμπόδιο στο να μπορούμε να διαμορφώσουμε καλύτερες τιμές στα εισιτήρια ή και να ενισχύσουμε την ομάδα μας με καλύτερες μεταγραφές», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση, ενώ προαναγγέλλει τη λήψη μέτρων αν συνεχιστούν τα κρούσματα.