Τα «ψέματα» και ο ειδικός όρος

27

Ο Μάουρο Πόι έχουν πολλούς λόγους να αποδείξει στον Άρη ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά και ότι δεν έχει τελειώσει ποδοσφαιρικά. Ένας ακόμα έχει προστεθεί μετά τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν ότι από τον Παναργειακό κόπηκε λόγω εργομετρικών εξετάσεων.

Αυτό το οποίο βγήκε προς τα έξω και φυσικά αποτέλεσε πλήγμα για την εικόνα του Αργεντινού ποδοσφαιριστή, ήταν ότι κόπηκε στις ιατρικές εξετάσεις από την ομάδα του Άργους. Ο ίδιος το διέψευσε, σε συνέντευξή του στο «Αθλητικό Metropolis», κατηγορώντας μάλιστα τον Παναργειακό. «Είναι λίγο μπέρδεμα η φυσική μου κατάσταση. Γράφουν πολλά που δεν ισχύουν. Τώρα είμαι καλά, αν δεν ήμουν δεν θα βρισκόμουν εδώ. Στον Παναργειακό έγιναν κάποια πράγματα που δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτά. Το ό,τι δεν πέρασα τα εργομετρικά είναι ψέματα. Θα δείτε ότι είμαι καλά και σε καλή κατάσταση», ισχυρίστηκε ο Πόι.

Ο νέος παίκτης του Άρη είναι τόσο σίγουρος για την υγεία του, που δεν δίστασε να δεχτεί στο συμβόλαιό του την ύπαρξη όρου για τον αριθμό των συμμετοχών, που θα κάνει όσο παίζει στην ομάδα και το πέρασμα του χρόνου θα αποδείξει αν ο Αργεντινός έχει τελικά δίκαιο.