Τα 71.000 ευρώ και γιατί θα τα πληρώσουν!

34

Μόλις χθες επανήλθε στο προσκήνιο το θέμα με την τελευταία δόση του άρθρου 44 για την ΠΑΕ Άρης. Κι αυτό διότι αποκαλύφθηκε μία συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν οι Γράντας, Καραμπέρης, Τσαρούχας και Ιωαννίδης.

Θέμα συζήτησής τους, τα περίπου 71.000 ευρώ που έπρεπε να έχουν πληρωθεί ώστε να εξοφληθεί το άρθρο 44. Κάτι που αν δεν συμβεί σύντομα, τότε θα αναβιώσει όλο το χρέος, το οποίο είχε ρυθμιστεί και διαγραφεί με την υπαγωγή της κίτρινης ΠΑΕ στο συγκεκριμένο άρθρο.

Στην υπόθεση εμπλέκονται όλοι όσοι είχαν δικαίωμα υπογραφής στην ΠΑΕ Άρης από το 1993 κι έπειτα. Αν δεν πληρωθούν τα λεφτά, τότε όπως προαναφέραμε θα… αναβιώσει το χρέος. Κι επειδή ήδη η ΠΑΕ βρίσκεται σε φάση πτώχευσης και σε διαδικασία εκκαθάρισης, το χρέος κάποια στιγμή θα πάει επάνω στα… κεφάλια τους.

Αν μπουν στην διαδικασία να πληρώσουν τα 71 χιλιάρικα όλοι όσοι είχαν εμπλοκή, το ποσό ανά κεφάλι είναι αστείο. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που σίγουρα δεν θα δώσουν ευρώ. Για το λόγο αυτό άρχισαν να συζητούν κάποιοι από τους εμπλεκόμενους ώστε να δουν τι θα κάνουν.

Η δόση θα πληρωθεί, είτε δώσουν χρήματα όλοι, είτε ορισμένοι… Πάντως για να το ξεκαθαρίσουμε, η υπόθεση με το 44 ΔΕΝ δημιουργεί επιπλέον εμπόδια στην διαδικασία της εκκαθάρισης.