Τελικές επαφές του Άρη με τον Μέγερι

Στις επόμενες ώρες θα φανεί αν θα βρεθεί σημείο ταύτισης Άρης και Μπάλαζ Μέγερι καθώς οι «κίτρινοι» εστιάζουν πλέον στην περίπτωση του Ούγγρου τερματοφύλακα.

Ο Άρης θέλει να δημιουργήσει συνθήκες ανταγωνισμού και στη θέση του τερματοφύλακα και προς αυτήν την κατεύθυνση έχει επικεντρωθεί στην περίπτωση του Μπάλαζ Μέγερι.

Γι’ αυτόν τον λόγο, εντείνονται οι επαφές με τον Ούγγρο τερματοφύλακα και μέσα στις επόμενες 1-2 ημέρες θα φανεί αν θα βρεθεί σημείο ταύτισης στο οικονομικό. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι η οικονομική διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη.

Το θέμα του έμπειρου τερματοφύλακα είχε μπει στην ίδια… ευθεία με αυτό του Φαμπιάν Έμαν υπό την έννοια ότι οι «κίτρινοι» πρώτα ήθελαν να βρουν τρόπο αποδέσμευσης του Αυστριακού τερματοφύλακα (ούτως ώστε να εξοικονομήσουν ποσό γύρω στα 70-80 χιλιάδες ευρώ) και στη συνέχεια να «κλείσουν» τον πρώην γκολκίπερ του Ατρόμητου.

Πλέον οι δύο υποθέσεις δεν βρίσκονται στο ίδιο «καζάνι» καθώς ο Άρης έχει αποφασίσει να προχωρήσει στην απόκτησή του, απορρίπτοντας δύο άλλες περιπτώσεις με τις οποίες ασχολήθηκε στις προηγούμενες ημέρες.