Τελικός με τους ίδιους διαιτητές!

196

Όπως σας ενημερώσαμε πριν από λίγο, η ΕΠΟ αποφάσισε να ορίσει τον τελικό του κυπέλλου για την επόμενη Κυριακή, μετά την αναβολή του ορισμένου για σήμερα από τον Σταύρο Κοντονή.

Με το θέμα των play off στον αέρα, η Ελληνική ομοσπονδία ανακοίνωσε πριν από λίγο και επίσημα αυτή της την απόφαση τονίζοντας πως ο τελικός θα τελεστεί με την ίδια ώρα έναρξης και τους ίδιους όρους με τον αναβληθέντα.

Άρα και με τους ίδιους διαιτητές και βοηθούς, με την επιλογή των δεύτερων να ήταν αυτή που οδήγησε τον Σταύρο Κοντονή στην απόφαση της αναβολής.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της ομοσπονδίας:

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας σε σημερινή της συνεδρίαση (Νο 76) αποφάσισε τον ορισμό διεξαγωγής του Τελικού Αγώνα του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων 2015-2016 την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 στο ίδιο γήπεδο με την ίδια ώρα έναρξης και τους ίδιους όρους με τον αναβληθέντα με απόφαση του κ. Κοντονή αγώνα.

Η Επιτροπή έλαβε υπόψη τη σχετική εισήγηση της αρμόδιας Επιτροπής Διοργανώσεων και Γηπέδων της ΕΠΟ και τα δεδομένα ότι δεν υπάρχουν πλέον επαρκείς διαθέσιμες ημερομηνίες για την έγκαιρη διεξαγωγή και ολοκλήρωση των αγώνων κατάταξης των ομάδων της πρώτης επαγγελματικής κατηγορίας για την πρόκριση στις διοργανώσεις της UEFA της επόμενης αγωνιστικής περιόδου (2016-2017).

Για την απόφαση αυτή έχουν ενημερωθεί ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού και οι Διεθνείς Συνομοσπονδίες FIFA και UEFA.

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων αποφάσισε επίσης κατ’ εφαρμογή του άρθρου 17 παρ δ και ε του καταστατικού της ΕΠΟ, οι αποφάσεις του Δ.Σ. και των λοιπών Επιτροπών και Οργάνων της ΕΠΣ Κυκλάδων να μην αναγνωρίζονται από την Ε.Π.Ο. μέχρι την έκδοση απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, που θα επιλύει το μείζον θέμα της νομιμότητας του Δ.Σ. της ΕΠΣ Κυκλάδων.