Τζαβέλλας: «Σημαντικό να δίνουμε χαρά στους Έλληνες»

90
Η φάση του γκολ του ΤΖαβέλλα

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Εθνικής με το γκολ της ισοφάρισης στην εκπνοή.

«Όπως εξελίχθηκε το ματς είναι κάτι παραπάνω από μια ισοπαλία και είμαστε χαρούμενοι. Φυσικά στόχος μας ήταν να κάνουμε ένα καλύτερο παιχνίδι και να κερδίσουμε, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε η ισοπαλία είναι δώρο για εμάς. Στο ποδόσφαιρο όταν δεν νικάς πρέπει τουλάχιστον να προσπαθήσεις να μη χάσεις, αν είχε λήξει ο αγώνας με 0-1 θα είχαμε πολύ λιγότερα να πούμε. Θα ήταν σαφώς ένα καταστροφικό αποτέλεσμα», είπε ο σκόρερ της Εθνικής μετά το ματς και πρόσθεσε:

Με αυτόν τον τρόπο καταφέραμε να κλέψουμε ένα βαθμό στο τέλος, είχαμε την τύχη με το μέρος μας αλλά είχαν γίνει πάρα πολλά μέχρι να φτάσουμε σε αυτό το σημείο στις καθυστερήσεις. Έπιασα το σουτ όπως το ήθελα και κατάφερα να σκοράρω, σε τέτοιες εποχές είναι σημαντικό να δίνουμε χαρά στους Έλληνες. Ευχαριστούμε πολύ όλους αυτούς που ήρθαν στο γήπεδο για να μας βοηθήσουν, θέλουμε να τους έχουμε δίπλα μας.

Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να κάνουμε αυτό το γκολ και τον βαθμό που πήραμε να μετρήσουν, να βελτιωθούμε στις προπονήσεις και να παλέψουμε μέχρι το τέλος για να πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας».