Τζεμπούρ:«Μιλάω μόνο για μπάλα»

214

Για μπάλα και όχι για όσα ακολούθησαν μετά την λήξη του αγώνα με πρωταγωνιστή (και) τον ίδιο, θέλησε να μιλήσει ο Ράφικ Τζεμπούρ μετά την ήττα της ομάδας του στην Τούμπα. Από την άλλη ο συμπαίκτης του, Δημήτρης Κολοβέτσιος, τόνισε πως ο ΠΑΟΚ πέτυχε «αστεία γκολ».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αλγερινός :

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Βάλαμε γκολ, μπήκαμε μπροστά στο σκορ, αλλά χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και γύρισε το ματς. Δεν θέλω να κάνω σχόλιο για το τι έγινε στο τέλος, θα μιλήσουμε μόνο για μπάλα».

Όσο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας: «Δεν είναι ωραίο όλο αυτό που γίνεται με τον τελικό. Δεν θέλω να πω εάν επηρέασε ή όχι αυτό, αλλά δεν αναιρεί πως αυτό που γίνεται δεν είναι ό,τι καλύτερο».

Δημήτρης Κολοβέτσιος στην κάμερα της Nova:

«Για εμένα φάγαμε αστεία και παιδαριώδη γκολ, επιτρέψαμε στον ΠΑΟΚ να επιστρέψει, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και χάσαμε», ανέφερε αρχικά.

Όσο για το Κύπελλο Ελλάδας: «Αν και δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε από τέτοια γεγονότα, στην Ελλάδα είμαστε συνηθισμένοι, από τη μία προετοιμαζόμαστε για το Κύπελλο και την τελευταία μέρα σου λένε για τα πλέι οφ. Επηρεαζόμαστε, αλλά δεν το σκεφτόμαστε έτσι. Εμείς θέλαμε να βάλουμε και δεύτερο γκολ για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το εάν χάθηκε ευκαιρία: «Ασφαλώς και χάθηκε ευκαιρία. Στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ καλύτεροι, πιέσαμε, έγινε και μία φάση όπου νομίζω πως είναι πέναλτι, αν και δεν ξέρω τι έγινε. Θεωρώ πως ήμασταν καλύτεροι, έπρεπε να κερδίσουμε και χάσαμε μία τεράστια ευκαιρία για να πάρουμε τη νίκη στην άδεια Τούμπα».