Την πάτησαν από Ιταλούς

14

O Πανηλειακός άλλαξε χέρια προσφάτως και στον Πύργο πανηγυρίζουν για τους Ιταλούς, που ενεπλάκησαν με την ομάδα τους, αφού άλλη λύση δεν υπήρχε στον ορίζοντα.

Κάποιοι εκεί κοντά, όμως, έχουν άσχημη εμπειρία από τους Ιταλούς, αφού οι συγκεκριμένοι είχαν εμπλακεί πέρσι στη Ζάκυνθο.

«Διαβάζοντας τα σχετικά ρεπορτάζ σε διάφορα sites της Ηλείας, σε ότι έχει να κάνει με την συμφωνία Πανηλειακού και Ιταλών, θα ήθελα να δηλώσω τα παρακάτω. Γίνεται λόγος για συμφωνία 50-50 μεταξύ των δύο πλευρών και όντως το αρχικό πλάνο αυτό προέβλεπε.

Η διαφορά όμως είναι ότι το 50-50 δεν τηρήθηκε σε καμιά περίπτωση από εκείνους. Αντιθέτως μας φόρτωσαν με ένα «σωρό» ποδοσφαιριστές αμφιβόλου αξίας, για τους οποίους αναλάβαμε την πληρωμή, την στέγαση και την σίτιση τους με ότι αυτό συνεπάγεται.

Αναφέρεται επίσης ότι είχαν ενεργή συμμετοχή στην καλή πορεία της ομάδας στη Β’ Εθνική αλλά στην ουσία μόνο προβλήματα δημιούργησαν. Άφησαν πίσω τους μεγάλα χρέη σε ότι αφορά την προετοιμασία και το τεχνικό τιμ, το οποίο παρεμπιπτόντως αναλάβαμε να πληρώσουμε εμείς στο μέτρο του δυνατού. Θα ήθελα να ευχηθώ στο φιλικό σωματείο του Πανηλειακού, να μην πάθουν κατά την διάρκεια της συνεργασίας αυτής, όσα πάθαμε εμείς. Δεν θα ήθελα να πω άλλα. Αν παραστεί όμως ανάγκη, θα επανέλθω…», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Ζακύνθου, Νίκος Κοντονής, για την εμπειρία της ομάδας του από τους Ιταλούς.

Λέγεται πως οι ίδιοι οι Ιταλοί, είχαν επιχειρήσει να εμπλακούν και στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, αλλά δεν τους σήκωσε το κλίμα.

Η αλήθεια είναι πως με την κατάσταση που επικρατεί στις περισσότερες ομάδες της 2η κατηγορίας, το έδαφος είναι πρόσφορα για διάφορων ειδών “επενδυτές”…