Τι… έφερε η ΑΕΚ

Μεταγραφή όχι από ιδιαίτερος υψηλό «ράφι» ολοκληρώνει η ΑΕΚ, αφού στην Αθήνα έφτασε για λογαριασμό των «κιτρινόμαυρων» ο Τζιμπρίλ Ντιανεσί που ανήκει στην Φορτούνα Σιτάρντ, με την φανέλα της οποίας έκανε εξαιρετική σεζόν ο Λάζαρος Λάμπρου κατά την περσινή σεζόν.

Πρόκειται για έναν μεσοεπιθετικό με καταγωγή από το Μάλι (έχει και την γαλλική υπηκοότητα), που την τελευταία χρονιά δεν κατάφερε να καταγράψει πάνω από δυο συμμετοχές (σύνολο πέντε λεπτών!) , λόγω ρήξης χιαστού που τον κράτησε εκτός από τον Απρίλιο του 2018, μέχρι τον Ιανουάριο του 2019.

Στην συνέχεια της σεζόν, δεν κατάφερε παρά να καταγράψει δυο ολιγόλεπτες συμμετοχές. Αν κάποιος κοιτάξει το βιογραφικό του, θα δει έναν απολογισμό 20 γκολ και 11 ασίστ σε 60 παιχνίδια με την φανέλα της Σιτάρντ.

Ωστόσο οι αριθμοί δεν λένε την απόλυτη αλήθεια, αφού ναι μεν τα νούμερα είναι πραγματικά, αλλά αφορούν, πλην των δυο συμμετοχών ως αλλαγή την περασμένη σεζόν, εξολοκλήρου παρουσία στην δεύτερη κατηγορία του ολλανδικού ποδοσφαίρου.

Ο ποδοσφαιριστής έφτασε στην Ελλάδα και εφόσον περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει το συμβόλαιο του και θα παραχωρηθεί απευθείας δανεικός στην Λαμία.