Τι έχει ο Κλάους – Αμφίβολος την Κυριακή

18

Ο Στέφανος Αθανασιάδης έγινε αλλαγή στο ημίχρονο στο χθεσινό παιχνίδι της Εθνικής καθώς αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό, σήμερα επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και πήγε για εξετάσεις…

Αυτές έδειξαν ότι ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός, μάλλον υπάρχουν κάποιες ελπίδες να παίξει και την Κυριακή, αν και το πιο πιθανό είναι να προφυλαχτεί για να αποφύγει τον κίνδυνο κάποιας επιδείνωσης και να είναι 100% έτοιμος την άλλη Πέμπτη με την Φιορεντίνα.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ για τον Κλάους :

“Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος επέστρεψε με πρόβλημα τραυματισμού από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελλάδας. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως ο αρχηγός του ΠΑΟΚ υπέστη διάταση δεξιού έσω πλατέος μυός και μια κάκωση οπίσθιων μηριαίων.

Ο Κλάους ξεκίνησε ήδη θεραπείες και φαρμακευτική αγωγή υπό τις οδηγίες του γιατρού της ομάδας, Γιώργου Οικονομίδη και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί τις επόμενες μέρες. Η συμμετοχή του ή όχι στον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Ατρόμητο για την 7η αγωνιστική της Super League θα ξεκαθαρίσει το Σάββατο (18.10) ανάλογα με την κλινική εικόνα που θα παρουσιάσει ο παίκτης μετά τις θεραπείες”