Τι αποφάσισε ο Ιβάν για το φιάσκο – Ποιοι την πληρώνουν

1578

Η εκδήλωση για τον εορτασμό των 90 χρόνων του ΠΑΟΚ εξελίχτηκε σε φιάσκο, που εξελίχτηκε σε μισοάδεια αίθουσα, με πολλά λάθη και παραλείψεις, κάτι που ενόχλησε αφάνταστα τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ξόδεψε πολλά χρήματα (εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ…) και έδωσε ελεύθερο πεδίο στους ανθρώπους, που ανέλαβαν την οργάνωση, για να παρουσιάσουν κάτι, που θα μείνει αξέχαστο στον κόσμο του ΠΑΟΚ, αλλά το αποτέλεσμα ήταν απαράδεκτο κι αυτό όπως είναι φυσικό, τον εξόργισε.

Την ενόχλησή του, ο Ιβάν Σαββίδης την έδειξε μόλις ανέβηκε στο βήμα να μιλήσει και στο διάστημα, που μεσολάβησε, κατάλαβαν όλοι ότι το αποτέλεσμα τον ενόχλησε σε απίστευτο βαθμό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Thessports, ανάμεσα στις αποφάσεις είναι η παύση της συνεργασίας με την εταιρία, που αναλαμβάνει όλες τις δουλειές του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια και ανέλαβε και την συγκεκριμένη, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, παρελθόν θα αποτελεί για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Γιώτης Παναγιωτάς, που ήταν ο επικεφαλής της επιτροπής και αυτός που ανέλαβε τον συντονισμό. Ο Παναγιωτάς απολύθηκε χθες.

Εννοείται πως μετά το φιάσκο της Τετάρτης, και η επιτροπή ουσιαστικά παύει να υφίσταται.