Τι γέμισε το ποτήρι, κύριε Τζανακόπουλε;

296

Για σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος αναφερόμενος στα όσα συνέβησαν στην Τούμπα την Κυριακή και έστειλε μήνυμα ότι «θα μπει τέλος στα φαινόμενα που αμαυρώνουν τη χώρα».

Αν η εικόνα του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο ήταν η “σταγόνα”, τι άλλο είχε γεμίσει το ποτήρι, αγαπητέ κυβερνητικέ εκπρόσωπέ μας, με αποτέλεσμα να ξεχειλίσει το ποτήρι; Και ποιοι είχαν, με τις πράξεις τους, γεμίσει αυτό το ποτήρι;

Ερωτήματα, που κανείς δεν έχει το σθένος να απαντήσει!

Κατά τ΄ άλλα, σημείωσε ότι η κυβέρνηση θα λάβει «δύσκολες αποφάσεις αγνοώντας το πολιτικό κόστος», ενώ σημείωσε πώς δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό αλλά προστίθεται στον κατάλογο βίας εδώ και δεκαετίες.

«Η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή αποφάσισε να συγκρουστεί με όσα για χρόνια οι προηγούμενες κυβερνήσεις ανέχτηκαν» σημείωσε.

Ερωτηθείς για τα περί ποδοσφαιρικού Grexit επανέλαβε ότι «είμαστε έτοιμοι να πάρουμε όσες δύσκολες αποφάσεις χρειάζονται για την εξυγίανση».

Σχετικά με τις σχέσεις της κυβέρνησης με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη απάντησε ότι «η ελληνική ιθαγένεια στον κ. Σαββίδη δόθηκε επί κυβέρνησης Σαμαρά και με προσωπική παρέμβαση του τότε πρωθυπουργού προτάθηκε η επένδυση στη ΣΕΚΑΠ για να μην καταλήξει στα χέρια Τούρκων επενδυτών».

«Οι αναφορές της αντιπολίτευσης γίνονται με αφορμή ένα και μόνο περιστατικό που αφορά τα πρόστιμα της προηγούμενης διοίκησης της ΣΕΚΑΠ τα οποία αγνοούσε» πρόσθεσε.

Προνομιακές σχέσεις με επιχειρηματικά συμφέροντα είχε η Ν.Δ. που έχει εκθρέψει τόσα χρόνια» σχολίασε.