Τι θα κάνει ο Βιεϊρίνια μετά το τέλος της καριέρας του;

Για τις σκέψεις του μετά το τέλος της καριέρας του μίλησε μεταξύ άλλων ο Αντρέ Βιεϊρίνια στο instagram live της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Αναλυτικά, τα όσα ανέφερε:

«Όχι γιατί και μετά το ποδόσφαιρο είμαι σίγουρος ότι θέλω να είμαι μέσα στο ποδόσφαιρο, οπότε χρειάζεται να βγεις από το σπίτι, χρειάζεται να πας για προπόνηση. Έχει αρκετό καιρό που σκέφτομαι τι θα μου άρεσε να κάνω μετά το τέλος της καριέρας μου. Πολύ δύσκολα θα ήθελα να γίνω προπονητής. Νομίζω ότι ένα από αυτά που δεν έμαθα είναι πώς θα μπορώ να έχω 20 παίκτες υπό τις οδηγίες μου. Νομίζω ότι δεν θα με βλέπουν ως προπονητή. Έχει μεγάλη διαφορά ο προπονητής από τον βοηθό προπονητή. Ο βοηθός είναι πάντα ο καλός με όλους. Αυτός που φαίνεται είναι ο πρώτος προπονητής, οπότε οι βοηθοί είναι αυτοί που τα έχουν καλά με όλους.

Ένα πράγμα που μου άρεσε πάντα είναι η δουλειά του ατζέντη, γιατί έχεις τους παίκτες σου, δουλεύεις με ομάδες, γνωρίζεις κόσμο έξω από το ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι αν θα πάρεις την σωστή απόφαση θα μπορέσεις να κάνεις μια καλή δουλειά. Μετά από τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο με την εμπειρία αποκτάς γνωριμίες».