Τι… παίζει με Άρη και Ιντέγε

Ο Μπράουν Ιντέγε αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο για τον φετινό Άρη και η αλήθεια είναι πως οι Κιτρινόμαυροι θα ήθελαν να συνεχίσει να… αποτελεί και την επόμενη σεζόν. Ωστόσο πρόκειται για μία υπόθεση, που μάλλον εύκολη δεν θα είναι.

Παρά τα όσα γράφτηκαν στη Νιγηρία, το περιβάλλον του Νιγηριανού διαψεύδει κατηγορηματικά πως έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Μάλιστα, άνθρωποι κοντά στον ποδοσφαιριστή παραπέμπουν στην γραπτή δήλωση που έκανε προ ημερών στη σελίδα της ΠΑΕ, ότι θα μιλήσει πρώτα με τον Άρη.

Το τελευταίο ακόμη δεν έχει γίνει, ούτε έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση στον παίκτη από τους Κιτρινόμαυρους. Για την ακρίβεια επίσημη επαφή Άρη-Ιντέγε δεν έχει γίνει ακόμη. Προφανώς και το οικονομικό θα παίξει σημαντικό ρόλο και με τα σημερινά δεδομένα η ομάδα δύσκολα θα του προσφέρει συμβόλαιο παρόμοιο με το φετινό (550 χιλ. ευρώ), εκτός κι αν στην πορεία προκύψει κάτι διαφορετικό.

Ο 31χρονος φορ δεν είναι αρνητικός στο να παραμείνει στον Άρη εξ ου και δεν έχει μιλήσει ακόμη με άλλη ομάδα. Είναι ξεκάθαρο επίσης, πως πρόκειται για μία υπόθεση στην οποία σημαντικό ρόλο θα παίξει ο Θόδωρος Καρυπίδης. Οι δυο τους έχουν πολύ καλή σχέση και άλλωστε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ήταν εκείνος που τον… έψησε πέρσι το καλοκαίρι να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.