Τι συμβαίνει με Παλίνια – Οι λεπτομέρειες

Το απόγευμα η A’ Bola αποκάλυψε ότι ο ΠΑΟΚ συζητά με τη Σπόρτινγκ για να αποκτήσει τον 24χρονο αμυντικό χαφ, Ζοάο Παλίνια. Είναι αλήθεια…

Ο Πορτογάλος χαφ, με ύψος 1.90′, που είναι ένα κλασικό εξάρι (έτσι όπως το φωτογράφισε ο Άμπελ Φερέιρα με δηλώσεις του στην Ολλανδία), που μπορεί να παίξει και στόπερ, είναι ο παίκτης, που προσπαθεί να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ, αλλά η υπόθεσή του δεν είναι καθόλου εύκολη.

Ο Παλίνια είναι παιδί του Αμπελ Φερέιρα, καθώς ο προπονητής του ΠΑΟΚ τον γνωρίζει από την εποχή που δούλευε στην Κ19 και στην 2η ομάδα της Σπόρτινγκ.

Πέρσι, τον πήρε μαζί του στη Μπράγκα, ως δανεικό από τη Σπόρτινγκ, και στο δεύτερο μισό της σεζόν τον είχε βασικό.

Ο παίκτης έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον Φερέιρα (δείτε εδώ), το πρόβλημα ωστόσο, είναι το γεγονός ότι αφενός ανήκει στη Σπόρτινγκ, και αφετέρου ο δανεισμός του στη Μπράγκα ήταν διετής και λήγει το καλοκαίρι του 2020.

Ο ΠΑΟΚ, πρέπει στην ουσία να τα βρει με τη Σπόρτινγκ, που τον κοστολογεί στα 6 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με την A’ Bola, και στη συνέχεια να βρει τρόπο να σπάσει ο δανεισμός του στη Μπράγκα. Λέγεται πως γι΄ αυτό υπάρχει ρήτρα με την Σπόρτινγκ.

Αυτό που λένε στη Μπράγκα, πάντως, και το αναφέρει στο ρεπορτάζ της η A’ Bola, είναι πως η Μπράγκα ποντάρει σ΄ αυτόν και δεν πρόκειται να τον αφήσει να φύγει χωρίς μάχη!

Η υπόθεση του Παλίνια είναι μια δύσκολη υπόθεση, ο ΠΑΟΚ ωστόσο την παλεύει και ελπιζει ότι τελικά θα τα καταφέρει…