Τι τρέχει με τον Κάτσε

Δεν πηγαίνουν καλά τα πράγματα για τον Έργκους Κάτσε και απ΄ ότι φαίνεται ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κοιτάξει τον επόμενο μήνα τι θα κάνει και με τη δική του περίπτωση.

Ο 23χρονος Αλβανός χαφ άρχισε να χάνει τη θέση του στην Βικτόρια Πλζεν, στην οποία πήγε δανεικός το καλοκαίρι και μάλλον πρέπει να ψάξει ομάδα.

Ο Κάτσε ήταν βασικός στο ξεκίνημα, και μάλιστα με την πρωταθλήτρια Τσεχίας να παίζει 4-4-2.

Στο Γιουρόπα Λιγκ και στο Κύπελλο Τσεχίας ήταν σε όλα τα παιχνίδια βασικός, αλλά στο πρωτάθλημα έχει να ξεκινήσει στην ενδεκάδα από τις 24 Σεπτεμβρίου, όταν ξεκίνησε κόντρα στην Τέπλιτσε.

Έκτοτε έπαιξε για λίγο αλλαγή με την Σλοβάτσκο και στα τελευταία τρία παιχνίδια δεν έχει παίξει λεπτό. Μάλιστα, στο τελευταίο με την Γιάμπλονετς, ήταν εκτός αποστολής.

Όπως έγραψε το INPAOK η Βικτόρια Πλζεν πήρε πίσω ακόμη και το αυτοκίνητο, που του είχε δώσει, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να νοικιάζει μόνος του αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του κι αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι οι Τσέχοι ξεκίνησαν έναν πόλεμο νεύρων για να τον αναγκάσουν να φύγει.

Σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ, σ΄ αυτή τη φάση δεν υπάρχει διάθεση να τον επαναφέρει στο ρόστερ του, και πιθανότατα θα ψάξει μια ομάδα να τον δώσει δανεικό ως το καλοκαίρι.