Τι ψάχνει ο ΠΑΟΚ στην Φλωρεντία

34

ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ

Στην Φλωρεντία, όπου από το πρωί έχουν ανοίξει οι ουρανοί και ρίχνει… κουβάδες με νερό, ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να φύγει με άδεια χέρια, προκειμένου να συνεχίσει να κρατά την πρόκριση στα χέρια του και να μην εξαρτάται από άλλους!

Κατ΄ αρχήν, αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει σήμερα την Φιορεντίνα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα περάσει στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ…

Αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το “Αρτέμιο Φράνκι”, τότε η τύχη του είναι στα χέρια του και με δύο νίκες στα επόμενα παιχνίδια, περνάει στη φάση των 32.

Αν χάσει από την Φιορεντίνα και κερδίσει η Γκινγκάμπ την Ντιναμό Μινσκ, τότε ο ΠΑΟΚ θα εύχεται την επόμενη αγωνιστική, οι αδιάφοροι Ιταλοί να μην χάσουν στην Ιταλία.

Το σημείο κλειδί για τον ΠΑΟΚ είναι οι 10 βαθμοί. Αν τους πιάσει περνά στους 32, αρκεί να κερδίσει την Γκινγκάμπ στο τελευταίο παιχνίδι. Αν οι Γάλλοι κερδίσουν σήμερα την Ντιναμό Μινσκ και την 5η αγωνιστική την Φιορεντίνα στην έδρα τους και φτάσουν στους 10 βαθμούς, τότε ο ΠΑΟΚ θα πρέπει τους κερδίσει με 2-0 στην Τούμπα (όσο έχασε στην Γαλλία) για να περάσει, αφού θα έχει καλύτερο συντελεστή τερμάτων γενικώς.

Πολλά θα εξαρτηθούν φυσικά κι από το άλλο σημερινό παιχνίδι, Γκινγκάμπ – Ντιναμό Μινσκ. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τον βαθμό πάση θυσία, εφόσον οι Γάλλοι κερδίσουν.

Η Βαθμολογία

Φιορεντίνα 9

Γκινγκάμπ 4

ΠΑΟΚ 3

Ντιναμό Μινσκ 1

5η Αγωνιστική

Ντιναμό Μινσκ – ΠΑΟΚ

Γκινγκάμπ – Φιορεντίνα

6η Αγωνιστική

ΠΑΟΚ – Γκινγκάμπ

Φιορεντίνα – Ντιναμό Μινσκ