Τι ψάχνει ο Σηφάκης…

26

Πολύ απλά, ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του!

Ο Κρητικός τερματοφύλακας, που εμφανίζεται να είναι υποψήφιος για τη θέση του τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ (δεν υπάρχει αριστερός επιθετικός, δεν υπάρχουν στόπερ κι ο ΠΑΟΚ ψάχνει τερματοφύλακα…) εδώ και τρία χρόνια, ουσιαστικά είναι εκτός ποδοσφαίρου και προσπαθεί να ξαναμπεί στο παιχνίδι στα 30 του χρόνια.

Από το 2007 που έφυγε από τον ΟΦΗ στα 23 του, ο Σηφάκης είχε όλο κι όλο τρεις γεμάτες χρονιές στον Άρη και τέλος (24, 25 και 22 αγώνες, από το 2008 ως το 2011)

Τη σεζόν 2007-08 έκανε μόλις 1 παιχνίδι (κι άλλα 10 λεπτά αλλαγή) στον Ολυμπιακό, το 2008 μετακόμισε στο Χαριλάου, όπου είχε τρεις γεμάτες σεζόν, με την τέταρτη να είναι εφιαλτική.

Αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του, είχε και πρόβλημα στο γόνατο, έκανε εν αγνοία του Άρη επέμβαση στο Βέλγιο κι έπαιξε μόλις 4 παιχνίδια.

Το καλοκαίρι του 2012 έμεινε ελεύθερος αλλά έκανε τραγικές επιλογές. Απέρριψε προτάσεις, στο τέλος έμεινε χωρίς ομάδα κι αναγκάστηκε να υπογράψει τον Σεπτέμβριο ως ελεύθερος στην Σαρλερουά στο Βέλγιο, για να μη μείνει χωρίς ομάδα.

Εκείνη τη σεζόν, 2012-13 έπαιξε όλο κι όλο σε 7 παιχνίδια πρωταθλήματος στο τέλος, αφού σχεδόν σε όλο το πρωτάθλημα ήταν θεατής.

Το καλοκαίρι του 2013 πήγε να κάνει επανεκκίνηση στον Ατρόμητο.

Υπολόγισε όμως χωρίς τον Λουίτζι Τσενάμο, που κέρδισε με το σπαθί του τη θέση του βασικού κι ο Σηφάκης έκανε μόνο 8 παιχνίδια.

Τα τελευταία χρόνια στην επικαιρότητα είναι σχεδόν μόνο από τις κοσμικές του εμφανίσεις.

Τώρα ψάχνει μια ομάδα για να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο.

Αν θα είναι αυτή ο ΠΑΟΚ; Ποιος μπορεί να το αποκλείσει…