Τον έδιωχνε, δεν έφευγε…

Ένας από τους πρωταγωνιστές της νίκης του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο ήταν ένας ποδοσφαιριστής που στην Τούμπα έμεινε χάρη στο… πείσμα του! Αλλιώς, θα ήταν τώρα κάπου δανεικός…

Ο λόγος για τον Νίκο Κοροβέση, τον 24χρονο αριστερό χαφ, ο οποίος ήρθε το καλοκαίρι από τα Γιάννενα, αλλά τόσο τον Αύγουστο, όσο και τον Ιανουάριο ήταν προς… δανεισμό!

Τον Αύγουστο, παραμονές του αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, ο Τούντορ ενημερωσε τον Κοροβέση και τον Κουλούρη, πως το καλύτερο που έχουν να κάνουν, είναι να φύγουν, να δοθούν σε κάποια ομάδα δανεικοί για να παίξουν.

Ο Κουλούρης το δέχτηκε και πήγε στην Ανόρθωση, ο Κοροβέσης προτίμησε να μείνει και να διεκδικήσει μία θέση.

Ο 24χρονος χαφ από την Χαλκίδα, είχε παίξει βασικός στο παιχνίδι με την Σπαρτάκ Τρνάβα στην Τούμπα, είχει βγάλει και την ασίστ στο μοναδικό γκολ, αλλά έκτοτε εξαφανίστηκε.

Στο μεσοδιάστημα ο Τούντορ επανέλαβε την άποψή του, πως στον σημερινό ΠΑΟΚ δεν έχει θέση και θα ήταν καλύτερο να πάει δανεικός τον Ιανουάριο. Μάλιστα, μέχρι τον Ιανουάριο ήταν ουσιαστικά εκτός ομάδας.

Το φοβερό είναι πως αυτή την άποψη είχε εκφράσει ο Κροάτης και για τον Χαρίση(!), κάπου στον Οκτώβριο. Αργότερα, τον Χαρίση τον έκανε βασικό και αναντικατάστατο.

Ο Κοροβέσης επρόκειτο να βγει στην αγορά για δανεισμό τον Ιανουάριο, αλλά ο ίδιος ήθελε να διεκδικήσει την ευκαιρία του στον ΠΑΟΚ. Με δεδομένη και την… θολούρα, που επικρατούσε τον Ιανουάριο στα μεταγραφικά, καθώς ο Άρνεσεν ήταν υπ΄ ατμόν, και την άποψη του Τούντορ, όπως αποδείχτηκε, κανείς δεν ελάμβανε σοβαρά υπόψιν του, τελικά ο Κοροβέσης έμεινε και το σίγουρο είναι πως θα έχει ευκαιρίες.

Ειδικά στην θέση του, αυτή του αριστερού μεσοεπιθετικού, μια θέση στην οποία έκανε καριέρα στα Γιάννενα και στην οποία έπαιξε και στο Αγρίνιο.

Ο άτυχος της ιστορίας ήταν ο Κουλούρης, ο οποίος δέχτηκε τον Αύγουστο να φύγει δανεικός.

Αν έμενε ο 20χρονος επιθετικός, ίσως να είχαν τα πράγματα διαφορετική εξέλιξη και για τον ίδιο, με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ έχει συχνά προβλήματα με τους επιθετικούς…