Τον έπεισε ο Παπαθανασάκης

22

Ο Εμάνουελ Περόνε μετά την υπογραφή των συμβολαίων με τον Ηρακλή παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης των «κυανόλευκων» στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ. Σε αυτήν ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Αργεντινός παραδέχτηκε ότι τον έπεισε η παρουσία του Σπύρου Παπαθανασάκη.

«Εννοείται ότι αν ήταν πριν από έξι μήνες ή ένα χρόνο η πρόταση θα δυσκολευόμουν να έρθω, καθώς έλειπε η οργάνωση και πολλά άλλα πράγματα ενώ τώρα ξέρω ότι ο νέος πρόεδρος θέλει να προσφέρει ότι περισσότερο στην ομάδα και την ίδια ώρα έχουμε ένα καλό προπονητή με τον οποίο μπορούμε να δουλέψουμε καλά και να πετύχουμε», είπε ο «Μανώλης» αναφερόμενος στο ρόλο που έπαιξε η παρουσία του υποψήφιου νέου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ.

Μάλιστα οι δυο τους μίλησαν χθες το βράδυ, με τον Περόνε να τονίζει: «Μου έδειξε εμπιστοσύνη και τον άκουσα χαρούμενο για όσα γίνονται στον Ηρακλή. Μάλιστα μου είπε ότι όλοι μαζί θα πρέπει να προσπαθήσουμε να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει».

Μιλώντας για τα συναισθήματά του αλλά και το γεγονός ότι επέλεξε των Ηρακλή από όλες τις προτάσεις που είχε, απάντησε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ξέρω ότι είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα με μεγάλη ιστορία και θα προσπαθήσω και εγώ να την φέρω εκεί που της αξίζει. Μου άρεσε το κίνητρο της επιστροφής στην Α΄ Εθνική, ενώ ξέρω ότι έχει ανθρώπους που θέλουν να πετύχουν και ξέρουν να δουλεύουν για τον σκοπό αυτό».

Τέλος, στέλνοντας ένα μήνυμα προς τον κόσμο είπε: «Θα ήθελα να χαίρονται πιο πολύ και να είναι ενθουσιασμένοι στο τέλος της χρονιάς όταν  θα τα έχουμε καταφέρει και εγώ να έχω θα βοηθήσει όσο  μπορώ. Θέλω η χαρά τους να κρατήσει όλο το χρόνο. Ήρθα γιατί θέλω να ξαναγυρίσω στην Α΄εθνική με μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ηρακλής».