Τον κράτησε ο κόσμος

22

Πλήρη ανατροπή σκηνικού είχαμε στον ΟΦΗ με τον Τζενάρο Γκατούζο να παραμένει τελικά στον πάγκο της κρητικής ομάδας. Την περισσότερη δουλειά για να μεταπειστεί ο Ιταλός την έκαναν οι οργανωμένοι οπαδοί.

Χθες το βράδυ αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε στο σπίτι του «Ρίνο», ενώ σήμερα το πρωί ακολούθησε και νέα συνάντηση πάλι ανάμεσα σε οργανωμένους και τον Ιταλό κόουτς. Εν συνεχεία ο Γκατούχο πήγε στο αθλητικό κέντρο, όπου συζήτησε με μία εξαμελή αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ.

Παρόντες σε αυτήν ήταν και μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ, που κατάφεραν τελικά να ολοκληρώσουν αυτό το οποίο ξεκίνησαν από χθες το βράδυ οι οργανωμένοι οπαδοί και να κρατήσουν τον Γκατούζο στο Ηράκλειο.

“Μετά από πολύωρες συζητήσεις με μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ και με τους οργανωμένους φιλάθλους του ΟΦΗ. Μετά την αγάπη που μου έδειξε γενικά η πόλη του Ηρακλείου και οι φίλαθλοι της ομάδας, κάνω ένα βήμα πίσω και ξεκινάμε από την αρχή αυτή την προσπάθεια πιο δυνατοί και πιο ενωμένοι από ποτέ” αναφέρει η γραπτή δήλωση του Ιταλού, ο οποίος ανακοίνωσε ότι παραμένει στον ΟΦΗ.