Τον πίκρανε το ξαφνικό τέλος

26

Μετά από 11 χρόνια στην ομάδα ο Ερωτόκριτος Νταμαρλής είναι αναγκασμένος να αφήσει τον Άρη και να αναζητήσει αλλού για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δυσκολεύεται ακόμα να πιστέψει αυτή την εξέλιξη, αφού θεωρούσε ότι θα μπορούσε να προσφέρει στην ομάδα.

«Στον Άρη είμαι περίπου 11 χρόνια. Αρχικά με πήγαινε η μητέρα μου από το χωριό και τα τελευταία επτά χρόνια ζω στην Θεσσαλονίκη. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος και ήταν σαν το δεύτερο μου σπίτι ο Άρης. Με πληροφόρησαν πως δεν θα συνεχίσω στην ομάδα. Πίστευα πως φέτος θα μπορέσω να βοήσω στην Β’ εθνική. Αυτή την απόφαση όμως πήρε ο προπονητής και είναι σεβαστή. Εμένα δεν μου τηλεφώνησε κάποιος και πήγα να δω τι γίνεται με τα λεφτά. Μου είπαν πως δεν με υπολογίζουν αλλά ακόμα δεν έχω κάποια ξεκάθαρη απάντηση. Τους ρώτησα γιατί άργησαν τόσο πολύ να μου πούνε εφόσον δεν με υπολόγιζαν», είπε ο Νταμαρλής, μιλώντας στον «Arena 89,7».

Στο τυπικό σκέλος το «διαζύγιο» θα οριστικοποιηθεί ως το τέλος της εβδομάδα. «Συζητήσαμε και κανονίσαμε μέχρι την Παρασκευή να υπάρχει λύση της συνεργασίας. Είμαι τόσα χρόνια στην ομάδα, είδα τα καλά χρόνια όταν ήμουν μικρός και προσπάθησα και εγώ να βοηθήσω κάνοντας συμφωνία. Η μόνη πικρία μου είναι αυτό το ξαφνικό τέλος. Περίμενα μια πιο καλή αντιμετώπιση. Δεν μου είπαν τον λόγο που δεν με υπολογίζουν», πρόσθεσε με παράπονο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθρο«Βόμβα» με Σαβιόλα
Επόμενο άρθρο«Adios Xavi»