«Τοπ επιπέδου ο Λάμπρου…»

Στον Metropolis 95.5 μίλησε ο προπονητής που συνεργάστηκε μαζί με τον Λάμπρου στην Φορτούνα Σιτάρντ, Ρενέ Έγιερ, ο οποίος τόνισε ότι ο Λάζαρος Λάμπρου είναι παίκτης τοπ επιπέδου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Λάζαρος είναι πάρα πολύ καλός παίκτης. Έχει το κεφάλι, είναι γρήγορος, έχει καλά χτυπήματα στις στημένες φάσεις, δηλαδή όσα χρειάζεται για να παίξει σ΄ ένα μεγάλο κλαμπ. Μάλιστα η Φορτούνα ήθελε να τον κρατήσει το καλοκαίρι, αλλά τόσο ο ίδιος, όσο και ο ατζέντης του ήθελαν κάτι διαφορετικό. Είναι παίκτης τοπ επιπέδου και άνετα θα μπορούσε να σταθεί στην Αϊντχόφεν».

 

Αν του ταιριάζει να αγωνίζεται ως αριστερός ακραίος ή πίσω από τον επιθετικό: «Η θέση που του ταιριάζει και έπαιζε στη Φοροτύνα ήταν του αριστερού ακραίου, αφού το σύστημα της ομάδας ήταν 4-3-3. Είναι μια θέση που του ταιριάζει. Όταν ήρθε σε μας ήθελε χρόνο για να μάθει το Πρωτάθλημα και τα πήγε περίφημα. Γενικά το παιδί αυτό θέλει να του δείξεις εμπιστοσύνη, ώστε να μπορεί να αγωνίζεται».

 

Για τις προτάσεις που είχε ο Λάμπρου: «Υπήρχε ενδιαφέρον από Χέρενφεν, Χέρακλες, Άγιαξ, αλλά πιο έντονο ήταν της Κλαμπ Μπριζ. Αυτά όμως τα ξέρει καλύτερα ο τεχνικός διευθυντής».

 

Μια συμβουλή που θα δίνατε στον Λάζαρο: «Για να φτάσεις ψηλά, θέλει να δουλέψεις πολύ σκληρά. Στον Λάζαρο έδινα συνέχεια το παράδειγμα με τον Χούντελααρ που δούλεψα πολλά χρόνια μαζί του. Ένα τέρας στο γήπεδο ήταν κι αυτό λέω στον Λάζαρο να ακολουθεί για να φτάσει σε τοπ επίπεδο» .

 

Για τους Παυλίδη, Χατζηδιάκο και Κιομουρτζόγλου: «Πάνε πολύ καλά και τα τρία παιδιά. Ο Φαν Σιπ θέλει να φέρει ολλανδικά στοιχεία στην Εθνική».

 

Για τον Ντουάρτε: «Ένας καλός παίκτης, αλλά δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του. Θα πρέπει οι άνθρωποι του Άρη να μιλήσουν μαζί του για να δουν αν έχει κάποιο πρόβλημα».