«Τουλάχιστον ήττα με ένα γκολ»

Με στόχο τουλάχιστον να χάσει με την μικρότερη διαφορά εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου της Τούμπας ο Τόμας Φραν. 

Παίζει κανονικά και ο Ντάνιελ Άγκερ που δήλωσε έτοιμος.

Αναλυτικά:

Τόμας Φραν (προπονητής):

«Ανυπομονώ για το αυριανό ματς. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα και τα έχει πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής. Έχει μια πολύ καλή έδρα, μια από τις καλύτερες τις Ευρώπης. Στόχος είναι να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να διεκδικήσουμε την πρόκριση μπροστά στους δικούς μας οπαδούς, που είναι εξίσου θερμοί. »

Για τις κλιματολογικές συνθήκες:

«Γνωρίζουμε πολύ καλά πως στο ποδόσφαιρο όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Στην Ελλάδα και στην Κύπρο επικρατούν πολύ διαφορετικές συνθήκες από αυτές που έχουμε συνηθίσει εμείς για αυτό και προετοιμαζόμαστε για να αντέξουμε 90 λεπτά στις δύσκολες καιρικές συνθήκες. »

Για τον Άγκερ

«Ο Ντάνιελ είναι ένας από τους τρεις κορυφαίους παίκτες τις κατηγορίας του. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς και ελπίζω ότι θα τα πάει καλά. Έχει την ποιότητα να παίξει καλά ακόμα και χωρίς ρυθμό»

Για τον Φρανκ Άρνεσεν:

«Ο ΠΑΟΚ έχει σίγουρα ένα μικρό προβάδισμα αφού θα έχει πληροφορίες για εμάς από τον Φρανκ Άρνεσεν που μας ξέρεις. Ποτέ δεν ξέρετε όμως μπορεί να έχουμε και εμείς κάποιον κατάσκοπο μέσα στην Ελλάδα. Ο Φρανκ Άρνεσεν είναι μια μεγάλη προσωπικότητα και σαν ποδοσφαιριστής και σαν αθλητικός διευθυντής και ο ΠΑΟΚ είναι πολύ τυχερός που τον έχει. Αν τον «εκμεταλλευτεί» σωστά ίσως φτάσει στην κορυφή του Ελληνικού πρωταθλήματος. »

Για το αν το αρκεί το 0-0:

«Το 0-1 θα ήταν πολύ καλύτερο αποτέλεσμα από το 0-0», τόνισε αστειευόμενος ο Φραν. «Ακόμα και με ήττα 1-0 δεν μας θεωρώ χαμένουςΚαλό αποτέλεσμα για μας θα είναι μια νίκη, μια ισοπαλία ή έστω μια ήττα με ένα γκολ διαφορά. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ δέχεται την μεγαλύτερη πίεση να προκριθεί γιατί έχει συνεχή παρουσία στην φάση των ομίλων του Europa League.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Άγκερ:

«Όταν λέω ότι είμαι έτοιμος είμαι έτοιμος και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία επ αυτού. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στις διοργανώσεις, πρωτάθλημα και Ευρώπη. Είναι διαφορετική η πίεση αλλά έχω παίξει σε αυτό το επίπεδο και αυτό έχω πει και στους συμπαίκτες μου. »