“Τουλάχιστον τρία εκατομμύρια για τον Ουάρντα”

86

Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο Αιγύπτιος δημοσιογράφος Ομάρ Ελ Μπανούμπι, ο οποίος κατέθεσε τις πληροφορίες του για την πρόταση της Τραμπζονσπόρ για τον Αμρ Ουάρντα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πρόταση της Τραμπζονσπόρ: «Δεν είναι τόσο ενδιαφέρουσα η πρόταση αυτή για τον Ουάρντα. Είχε καλή απόδοση πέρσι με τον Ατρόμητο στη Super League. Όταν μίλησα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου μου είπε ότι θα γυρίσει στον ΠΑΟΚ και ότι υπολογίζεται. Ο Ουάρντα μου είπε ότι περιμένει μια πρόταση από την Ευρώπη, όμως, η Τραμπζονσπόρ δεν είναι στα μεγάλα κλαμπ που θα περίμενε».

 

Για το αν ο Ουάρντα περιμένει κάποια πρόταση από άλλη μεγαλύτερη ομάδα: «Αυτή τη στιγμή είναι στην Αίγυπτο για διακοπές. Ξέρει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ισπανικές και αγγλικές ομάδες. Του είπα, όμως, ότι ακόμη κι αν δεν έρθει μια ικανοποιητική πρόταση, επειδή ο ΠΑΟΚ θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια ευκαιρία γι’ αυτόν να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ. Ο Αμρ συμφώνησε. Δεν έχει πρόβλημα να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, αν δεν έρθει πρόταση από μια μεγάλη ομάδα εκτός Ελλάδας, γιατί μπορεί να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο».

 

Για το αν ο ΠΑΟΚ γνωρίζει το ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ και ποια μπορεί να είναι η απάντηση του ΠΑΟΚ: «Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, σε λίγες ώρες η πρόταση θα φτάσει στον Λούμπος Μίχελ και ο ΠΑΟΚ για να αρχίσει τις συνομιλίες θα ζητήσει τουλάχιστον τρία εκατομμύρια ευρώ».