Τους “ευνούχισε” ο βοηθός με το όπλο

806

Η προσπάθεια να πείσουν ότι οι διαιτητές και η ΑΕΚ κατατρομοκρατήθηκαν την Κυριακή στην Τούμπα, βλέποντας το όπλο του Σαββίδη, πέφτει στο κενό με την αποκαλυπτική συνέντευξη του βοηθού, Ηλία Αλεξέα, σε τηλεοπτικό σταθμό της Καλαμάτας.

Ο Μεσσήνιος βοηθός “ευνούχισε” όλους αυτούς, που προπαγανδίζουν εις βάρος του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη, κάνοντας λόγο για τρομοκρατία και απειλές!

“Εμείς δεν το είδαμε το όπλο στο γήπεδο. Το είδαμε μετά στις φωτογραφίες” δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αλεξέας, που ήταν πρώτος βοηθός στην Τούμπα και ήταν στην πλευρά που μπήκε μέσα ο Σαββίδης.

Ο Αλεξέας επισημαίνει ότι οι διαιτητές δεν είδαν το όπλο, άρα δεν… τρομοκρατήθηκαν.

Από την ώρα, που δεν το είδε ο Αλεξέας, που ήταν δίπλα στον Σαββίδη, πως το είδαν άραγε οι παίκτες της ΑΕΚ και… τρομοκρατήθηκαν;

Μέχρι να κυκλοφορήσει άλλωστε η φωτογραφία στο διαδίκτυο, κανείς δεν μίλησε για όπλο, δείγμα του ότι και οι παίκτες της ΑΕΚ δεν το είχαν δει. Δεν το επικαλέστηκαν, άλλωστε, στις πρώτες τους δηλώσεις, όπως αυτές του Κονέ.

Όπως είναι φυσικό, από την ώρα, που κυκλοφόρησαν οι δηλώσεις του Αλεξέα, ο Μεσσήνιος βοηθός δέχεται ένα… μπούλινγκ, απ΄ αυτούς που δεν χάρηκαν μ΄ αυτά, που είπε.

Δείτε ξανά τη συνέντευξη του Ηλία Αλεξέα